ΑΛΜΥΡΟΣ

Σε Κέντρα Υγείας και Δήμους της Μαγνησίας βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας

σε-κέντρα-υγείας-και-δήμους-της-μαγνησ-234872

Επισκέψεις στα Κέντρα Υγείας Βόλου και Αλμυρού πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος ενημερώθηκε από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη λειτουργία των δομών αλλά και για την πορεία των εμβολιασμών.

Όπως τονίστηκε, το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί και πάλι η προσέλευση πολιτών για εμβολιασμό, κυρίως για την τρίτη δόση, χωρίς να παρατηρούνται προβλήματα στη διαδικασία. Από την πλευρά του κ. Μαραβέγιας απηύθυνε, για μία ακόμη φορά, μήνυμα προς όλους τους συμπολίτες να εμβολιαστούν χωρίς δεύτερη σκέψη, διότι είναι «ο μόνος δρόμος για να νικήσουμε την πανδημία», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Επίσης, ο βουλευτής επισκέφθηκε σήμερα του δημάρχους Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου κ.κ. Βαγγέλη Χατζηκυριάκο και Δημήτρη Νασίκα αντίστοιχα, με τους οποίους είχε σύντομη συνομιλία για τα θέματα που απασχολούν τους δύο Δήμους και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κ. Μαραβέγιας επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι θα σταθεί αρωγός στις διεκδικήσεις τους και αντάλλαξε με τους δυο δημάρχους ευχές για τη νέα χρονιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου