ΤΟΠΙΚΑ

Βιωματικά εργαστήρια αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης

βιωματικά-εργαστήρια-αυτοβελτίωσης-230936

Διοργανώνονται στο ξενοδοχείο «Vallis» στην Αγριά Βόλου τον Φεβρουάριο

Δρόμους αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης ανοίγουν τα σεμινάρια που διοργανώνονται στο ξενοδοχείο «Vallis» στην Αγριά Βόλου με στόχο την παρουσίαση ενός πολύ σημαντικού προγράμματος.

Η μέθοδος «αλλαΖΩ» είναι απόσταγμα γνώσης, επαγγελματικής εμπειρίας και προσωπικής εκπαίδευσης μας. «Είναι μία καινοτόμος, βαθιά και βιωματική προσέγγιση στην προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων σχεδιασμένη έτσι ώστε ο καθένας από εμάς γρήγορα και απλά να βελτιώσει τη ζωή του» υπογραμμίζουν οι υπεύθυνοι του σεμιναρίου.

Βασίζεται στην ιδέα ότι ο άνθρωπος για να αλλάξει και να δημιουργήσει τη ζωή που θέλει, χρειάζεται να μάθει τον εαυτό του και πως αλληλοεπιδρά με την πραγματικότητα του, να συνειδητοποιήσει τους προγραμματισμούς του, να ελευθερωθεί από τα βάρη του παρελθόντος και να αξιοποιήσει τις τεχνικές και τις μεθόδους της νέας επιστημονικής γνώσης.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στον Βόλο την 1η Φεβρουαρίου, 17:00-19:00, με το Pre – Course του σεμιναρίου «Υπάρχει τρόπος» και ελεύθερη είσοδο, με στόχο να ενημερωθεί το κοινό για τη μέθοδο και να την γνωρίσει από κοντά. Παράλληλα το σεμινάριο με θέμα «Υπάρχει τρόπος» θα συνεχιστεί στις 2 Φεβρουαρίου.

Η παρουσίαση της μεθόδου συνεχίζεται με πέντε βιωματικά εργαστήρια που είναι τα εξής: «Συμβόλαιο με τον εαυτό και τη ζωή», 22 – 23 Φεβρουαρίου στις 10:00-18:00, «Συμβόλαιο με τον σημαντικό άλλο» στις 29 Μαρτίου, 10:00 – 18:00, «Συμβόλαιο με τη δουλειά» στις 4 Απριλίου, 10:00-18:00, ενώ ακολουθούν τα εργαστήρια «Από καρδιάς», 9 Μάϊου, 10:00 -18:00 και «Γίνεται» στις 10 Μαΐου, 10:00 – 18:00.

Το precourse του σεμιναρίου, το σεμινάριο και τα βιωματικά εργαστήρια θα διεξαχθούν στο Valis Hotel Conference Center στην Αγριά Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο: https://bealigned.gr/gr/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου