ΤΟΠΙΚΑ

Στέλνει μήνυμα ελπίδας και στην Κύπρο

στέλνει-μήνυμα-ελπίδας-και-στην-κύπρο-224961

Ποδηλατικό μαραθώνιο ελπίδας προτίθεται να διοργανώσει στην Κύπρο η Βολιώτισσα με το ανεξάντλητο ψυχικό σθένος, η Βασιλική Καλούτσα, η οποία θα ξεδιπλώσει τις δικές της αλήθειες ζωής στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, που θα προβληθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τη συχνότητα του Star.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η εικαστικός που αποτελεί πλέον παράδειγμα θάρρους και ψυχικού σθένους, συνεχίζει την προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, έχοντας ως αφετηρία την προσωπική περιπέτεια που ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Η ποδηλάτισσα της ζωής, η οποία έφερε εις πέρας ένα παράτολμο εγχείρημα, διανύοντας τη διαδρομή Βόλος – Αθήνα με ποδήλατο, προσανατολίζεται σε δύο παράλληλες διοργανώσεις, εξίσου σημαντικές.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, αναχωρεί αύριο για την Κύπρο, προκειμένου να συζητήσει με τοπικούς φορείς τις λεπτομέρειες της μεγάλης ποδηλατοδρομίας η οποία τοποθετείται χρονικά την άνοιξη του 2018. «Πρόκειται να συναντηθώ με μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κύπρου, προκειμένου να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στόχο να δώσει κουράγιο σε όσους δίνουν τον δικό τους αγώνα ζωής» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο της μεγάλης διοργάνωσης στην Κύπρο, προγραμματίζεται ποδηλατοδρομία από την Πάφο μέχρι τη Λευκωσία, με τη συμμετοχή τοπικού ποδηλατικού συλλόγου. Ο ποδηλατικός μαραθώνιος της Κύπρου θα διαρκέσει μιάμιση μέρα και θα πλαισιωθεί από δράσεις ενημέρωσης και μεγάλη γιορτή, ενδεχομένως μπαζάρ καλλιτεχνών, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών.

Το παραπάνω πλάνο εξελίσσεται παράλληλα με την πρόθεση της γενναίας Βολιώτισσας να επαναλάβει τον ποδηλατικό μαραθώνιο με αφετηρία την Αλεξανδρούπολη και κατάληξη τον Βόλο, επίσης τη νέα χρονιά.

Στόχος της είναι να μεταφέρει παντού, σε κάθε κατεύθυνση, μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η ανθρώπινη θέληση είναι ανεξάντλητη. «Στόχος μου είναι να δώσω κουράγιο και δύναμη, ένα ηχηρό μήνυμα σε κάθε γυναίκα που βρίσκεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού. Μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο με αισιόδοξη στάση ζωής, με καλοσύνη για τους γύρω, αντλώντας κουράγιο από τη δύναμη που βρίσκεται κρυμμένη μέσα μας, και σκοπεύω να συνεχίσω την προσπάθεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου