ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας για οικονομική στήριξη δημοτικού υπαλλήλου

κάλεσμα-δασ-οτα-μαγνησίας-για-οικονομ-222430

Αμεση οικονομική στήριξη ζητεί η ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας στον οδηγό απορριμματοφόρου του Δήμου Αλμυρού Θανάση Μπουλαμάτση για το τραγικό ατύχημα της 13χρονης κορούλας του που προχθές Τρίτη παρ’ ολίγον να καεί ζωντανή.

Η κίνηση δηλώνει συγκλονισμένη από το τραγικό ατύχημα. «Το μικρό κορίτσι υπέστη εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού σε πρόσωπο και σώμα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι και, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, μεταφέρθηκε στην ειδική μονάδα φροντίδας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», όπου βρίσκεται διασωληνωμένο», εξηγεί.

Οι σκέψεις της βρίσκονται τη στιγμή αυτή με τον συνάδελφό της Θανάση, που, όπως σημειώνει, βρίσκεται σε απόγνωση, φροντίζοντας στον Αλμυρό τον 8χρονο γιο του, με τη μάνα να βρίσκεται στην Αθήνα δίπλα στην κόρη τους.

Η ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας εύχεται η κορούλα του να δώσει με επιτυχία τη μάχη που έχει μπροστά της, όσο δύσκολη και να είναι αυτή, και να αφήσει γρήγορα πίσω της το οδυνηρό αυτό περιστατικό σαν μια άσχημη ανάμνηση.

Τούτη όμως τη δύσκολη ώρα, όπως προτρέπει, πρέπει όλοι να βρεθούμε στο πλευρό του δημοτικού υπαλλήλου.

«Καλούμε το Προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας να υιοθετήσουμε άμεσα ως Δ.Σ απόφαση για την οικονομική στήριξη του συναδέλφου μας για τις πρώτες ανάγκες του στο δύσκολο αγώνα που δίνει αυτός και το κοριτσάκι του», καταλήγει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου