ΤΟΠΙΚΑ

H M. Xρυσοβελώνη για τα «κόκκινα» δάνεια

h-m-xρυσοβελώνη-για-τα-κόκκινα-δάνεια-22070

«Σκόπιμο το «τράνζιτ» πέρασμα της τροπολογίας για τα κόκκινα δάνεια με στόχο την κατεπείγουσα διαφήμιση Δένδια ενόψει επικείμενων εκλογών» υπογραμμίζει σε δήλωσή της η βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη και συνεχίζοντας τονίζει «Πλέον διανύουμε προεκλογική περίοδο και μέσα από αυτό το πρίσμα οι ενέργειες της Συγκυβέρνησης -που αλλιώς θα έδειχναν περίεργες και σπασμωδικές- αποκτούν νόημα και γίνονται εύκολα κατανοητές.

Σήμερα η Συγκυβέρνηση μπορεί ακόμα να κάνει κόλπα της τελευταίας στιγμής. Όμως η βιασύνη της φανερώνει απελπισία και αγωνία ενόψει των αναπόφευκτων εκλογών.

Είναι βεβαίως κατανοητή η ανάγκη του κ. Δένδια για άμεση διαφήμιση ενόψει εκλογών. Η Β’ Αθήνας είναι μια πολύ δύσκολη περιφέρεια και όλοι καταλαβαίνουμε την προσωπική αγωνία του τέως υπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος θα αγωνιστεί για την πολιτική επιβίωση του υπό πολύ δυσμενείς συνθήκες.

Όμως άλλο η προσωπική επικοινωνία του καθενός και άλλο η εργαλειοποίηση της Βουλής. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αφήσουμε στο λίγο χρόνο που μένει μέχρι τις εκλογές να μετατραπεί το Κοινοβούλιο σε ένα τεράστιο εκλογικό περίπτερο, όπου ο καθένας θα διαλαλεί προεκλογικά την πολιτική του πραμάτεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου