ΤΟΠΙΚΑ

Παράταση θητείας ζητεί η διοίκηση της Ηπειρωτικής Αδελφότητας Μαγνησίας

παράταση-θητείας-ζητεί-η-διοίκηση-της-213261

Την παράταση της θητείας του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της Ηπειρωτικής Αδελφότητας Μαγνησίας ζητεί ο πρόεδρος Ιωάννης Ζωίδης.

Με μια συγκινητική επιστολή του προς τους απόδημους Ηπειρώτες της Μαγνησίας, αναφέρεται στην πρόκληση της πανδημίας αλλά και στο πρόβλημα της «γήρανσης» των μελών του συλλόγου που δημιουργεί προβληματισμό για το μέλλον.

«Επικοινωνώ μαζί σας με τη συγκεκριμένη μορφή πρωτόγνωρα μια και εκ των πραγμάτων λόγω της πανδημίας δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί συνέλευση και ως εκ τούτου αδυνατούμε να σας ενημερώσουμε για τον απολογισμό της θητείας του διοικητικού συμβουλίου που έληξε.

Βρισκόμαστε και ζούμε σε μια δύσκολη εποχή. Η πανδημία και η οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας οξύνεται σε όλη την κοινωνία και ως εκ τούτους σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και σε εμάς.

Ευτυχώς που ανέκαθεν είχαμε την τύχη χρηστών διοικήσεων εδώ στον Βόλο και η Αδελφότητά μας κατάφερε και επιβιώνει πάνω από αιώνα.

Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν οικονομικά, αλλά κυρίως σε ανθρώπινο δυναμικό. Νέοι δεν μας πλαισιώνουν, οι μεγαλύτεροι με προβλήματα, άλλοι «φεύγουν» και υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για το μέλλον.

Επικοινωνώ μαζί σας για να εκφράσω τον προβληματισμό μου και να ζητήσω εκ μέρους σας κάποιες προτάσεις έτσι ώστε να καταφέρουμε να μείνουμε όρθιοι και μετά την πανδημία.

Ως πρώτο βήμα για την συνέχιση θα προτείνω στους εκλεκτούς συνεργάτες του διοικητικού συμβουλίου την παράταση της θητείας του παρόντος μέχρι τέλους των ειδικών συνθηκών λόγω covid και ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας», αναφέρει ο κ. Ζωίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου