ΤΟΠΙΚΑ

Υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις ότι δεν θα υπερβαίνουν το όριο μουσικής

υπέγραψαν-υπεύθυνες-δηλώσεις-ότι-δεν-210892

Δεύτερη ευκαιρία έδωσε χθες σε τρεις καταστηματάρχες η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου, η οποία αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αφαίρεση αδειών των καταστημάτων τους.

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης πρότεινε να γίνουν συστάσεις με δεδομένο ότι οι υπερβάσεις του ορίου μουσικής ήταν μικρές και ότι οι καταστηματάρχες απασχολούσαν για πρώτη φορά. Επισήμανε ότι τα καταστήματα δεν πρέπει να κλείσουν σε περίοδο κρίσης. Αντίθετα εκ μέρους της β’ ελάσσονος μειοψηφίας η δημοτική σύμβουλος Αννα – Μαρία Κλειδωνάρη – Παπαδημητρίου ζήτησε να τηρηθεί η νομοθεσία.

Στο διοικητικό συμβούλιο παρόντες ήταν και οι καταστηματάρχες ή οι εκπρόσωποί τους, οι οποίοι μίλησαν για μεμονωμένα περιστατικά.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αναστάσιος Μπατζιάκας είπε ότι η εισήγηση είναι να μην αφαιρεθούν οι άδειες και οι καταστηματάρχες να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις, με τις οποίες να δεσμεύονται για τη στάση τους στο μέλλον.

Η εισήγηση τέθηκε σε ονομαστική ψηφοφορία και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποφάσισε στη συνέχεια να απομακρυνθεί κενωθέν περίπτερο στη Νέα Ιωνία σύμφωνα και με την απόφαση της Τοπικής Κοινότητας και της ίδιας της ιδιοκτήτριας. Σε άλλη υπόθεση αποφάσισε να μη κοπεί δέντρο στην περιοχή Αστέρια Αγριάς παρά την αντίθετη αίτηση, καθώς η υπηρεσία διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου