ΤΟΠΙΚΑ

Σε εκδήλωση στον Βόλο σήμερα ο πρ. υπουργός Θεόδωρος Στάθης

σε-εκδήλωση-στον-βόλο-σήμερα-ο-πρ-υπουρ-205103

Στον Βόλο θα βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Θεόδωρος Στάθης, με αφορμή την εκδήλωση διαλόγου με θέμα «Δημοκρατία για όλους», που διοργανώνεται στις 7μ.μ. στο Forum Conference Center του ξενοδοχείου Παρκ.

Η εκδήλωση διαλόγου πραγματοποιείται με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του πρώην υπουργού, με τίτλο «Αναζητώντας πρότυπο Δημοκρατίας για το σήμερα».

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι οι: Χρήστος Μπουκώρος, βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Παπαϊωάννου, συγγραφέας, Νίκος Πιτσούλης, πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «Δήμητρα» και Θεόδωρος Στάθης, συγγραφέας του βιβλίου. Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Βάσω Σαμακοβλή, διευθύντρια σύνταξης της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Ο κ. Στάθης διετέλεσε υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, υπουργός Γεωργίας, στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, και βουλευτής Λάρισας για τρεις τετραετίες.

Με αφορμή την εκδήλωση, ο Νίκος Πιτσούλης τονίζει: «Σε καιρούς κρίσης, όπου η οικονομική διάσταση τείνει να αμφισβητήσει κατακτήσεις και δικαιώματα, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια την έννοια της Δημοκρατίας, είναι αναγκαίος ο κοινωνικός διάλογος για τους θεσμούς και πώς αυτοί μπορούν να συμβάλλουν στην εμβάθυνση της Δημοκρατίας. Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα, είναι ευθύνη όλων μας, πολιτών και πολιτικών, να αναζητήσουμε το σύγχρονο περιεχόμενο της Δημοκρατίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου