ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προεδρείο και οικονομική εξέλεξε η Αλόννησος

προεδρείο-και-οικονομική-εξέλεξε-η-αλ-202578

Χθες, Κυριακή, έγιναν οι δημαιρεσίες στον Δήμο Αλοννήσου για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της οικονομικής επιτροπής.

Ηταν το μοναδικό δημοτικό συμβούλιο που συνεδρίασε χθες στη Μαγνησία. Οι προγραμματισμένες για την προηγούμενη Κυριακή δημαιρεσίες δεν είχαν γίνει καθώς δημοτικοί σύμβουλοι εξέφρασαν φόβο για τη δια ζώσης συνεδρίαση εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι δημαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν τελικώς δια ζώσης, αν και με απουσίες. Από τα 17 μέλη του δημοτικού συμβουλίου, στην ειδική συνεδρίαση συμμετείχαν τα 11, με άλλους να νοσούν και άλλους να απουσιάζουν εκτός νησιού.

Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επανεξελέγη η Μαρία Αγάλλου, αντιπρόεδρος εκλέχθηκε η Σπυριδούλα Κοντοστάθη και γραμματέας ο Θεόδωρος Καλογιάννης που έλαβαν 10, 11 και 11 ψήφους αντίστοιχα.

Στην ίδια συνεδρίαση εκλέχθηκαν και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής. Πρόεδρος στην οικονομική είναι ο ίδιος ο δήμαρχος, Πέτρος Βαφίνης και όρισε δύο αντιδημάρχους ως μέλη τους κ.κ. Δημήτρη Σκιάνη- οικονομικών και Χρήστο Φλωρούς- περιβάλλοντος, ενώ εκλέχθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Μιχάλης Καλογιάννης και η Αλεξάνδρα Αναγνώστου και από τις δύο μειοψηφίες οι επικεφαλής, κ.κ. Παναγιώτης Αναγνώστου και Παναγιώτης Κ. Τσουκανάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου