ΤΟΠΙΚΑ

Πέθανε μπροστά στα μάτια του 11χρονου γιου του

πέθανε-μπροστά-στα-μάτια-του-11χρονου-γ-200882

Κάτοικος εν ζωή Ασπρόπυργου Αττικής ήταν ο άτυχος 37χρονος οδηγός φορτηγού, που άφησε την τελευταία του πνοή προχθές το βράδυ στο τιμόνι στον κόμβο Σούρπης. Ο άτυχος οδηγός φορτηγού πέθανε μπροστά στα μάτια του 11χρονου γιου του.

Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Σαββίδη, με καταγωγή από το Καζακστάν, ο οποίος οδηγούσε ελκυστήρα επικαθήμενο και μετέφερε αγροτικά προϊόντα από την Αττική στη Θεσσαλονίκη.

Γύρω στις 20:45 το φορτηγό που οδηγούσε εξετράπη δεξιά της πορείας του στο ύψος του κόμβου Σούρπης και προσέκρουσε σε διαχωριστικό στηθαίο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων μετέβησαν στο σημείο και τον βρήκαν νεκρό. Δίπλα του ήταν το αγοράκι του σε κατάσταση σοκ.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τον 11χρονο με ασφάλεια στο Τμήμα, ειδοποίησαν τους συγγενείς και ερεύνησαν τα αίτια του τροχαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος οδηγός αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του και λάμβανε θεραπευτική αγωγή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο φορτηγό του την τσάντα του η οποία ήταν γεμάτη φάρμακα.

Εικάζεται ότι το πιο πιθανόν είναι το δυστύχημα να προκλήθηκε επειδή ο οδηγός υπέστη παθολογικό επεισόδιο με την υγεία του που τον ανάγκασε να ακινητοποιήσει το όχημά του.

Ο 37χρονος κατάφερε πριν εκπνεύσει να σταματήσει το όχημά του δεξιά του δρόμου, προκειμένου να μην προκαλέσει σύγκρουση οχημάτων.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης παρήγγειλαν τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία θα διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος συνεχίζεται.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου