ΤΟΠΙΚΑ

Επιμόρφωση εξ αποστάσεως προωθεί το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του ΠΘ

επιμόρφωση-εξ-αποστάσεως-προωθεί-το-κ-200758

Εξ αποστάσεως προγράμματα επιμόρφωσης, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες εκπαιδευτικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις αρκετών επαγγελματικών κλάδων, διοργανώνει το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την παροχή γνώσης προς όλους.

Στην ενότητα: Θετικές και τεχνολογικές επιστήμες περιλαμβάνονται εφαρμογές γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών (ΓΣΠ/GIS) στη διαχείριση του περιβάλλοντος και των υδατικών πόρων, 3D σχεδίαση, φωτορεαλισμός & κίνηση με 3dSmax με διάρκεια 30 ώρες, 2D-3D σχεδίαση με τη χρήση του AutoCAD με διάρκεια 30 ώρες.

Στην ενότητα Παιδαγωγικά – Ειδική Αγωγή – Ψυχολογία περιλαμβάνονται: Ειδική Αγωγή στην ψηφιακή εποχή: Σύγχρονα εργαλεία για την αξιολόγηση και υποστήριξη μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες, Ειδική Αγωγή-Μαθησιακές Δυσκολίες: Παρεμβάσεις στη Γλώσσα και στα Μαθηματικά, καινοτόμα θεματική – διεπιστημονική προσέγγιση «Ιστοριογραμμή» για τη διδασκαλία σε όλες τις μορφές και βαθμίδες εκπαίδευσης.

Επίσης περιλαμβάνονται διδασκαλία οθωμανικής γλώσσας & παλαιογραφίας, βασικά αραβικά για ελληνόφωνους, εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων, τεχνικές μουσικοθεραπείας για παιδιά με διαταραχές αυτιστικού φάσματος (ΔΑΦ): Ανάπτυξη Λόγου, Κοινωνικές Δεξιότητες, σχολική ένταξη, διγλωσσία και διδασκαλία της νέας ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας, Νευροψυχολογία και Ειδική Αγωγή: Ειδικές τεχνικές αξιολόγησης και αποκατάστασης, Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο: Προς μια πολυγλωσσική εκπαίδευση.

Στην ενότητα Επιστήμες αθλητισμού, υγείας, διατροφής, γεωπονίας και ζωολογίας περιλαμβάνονται: Αγροδιατροφική κληρονομιά και επιχειρηματικότητα, Outdoor Education, εμψυχωτής υπαίθριων τουριστικών δραστηριοτήτων αναψυχής, τεχνολογία τροφίμων, γευσιγνωσία και μάρκετινγκ στην εστίαση και αναψυχή: Θαλασσινά και συνοδευτικά ποτά, υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων στις επαγγελματικές κουζίνες, μπαρ και εγκαταστάσεις αναψυχής, δειγματοληψία Περιβαλλοντικών και Βιολογικών Υλικών, εξειδίκευση στη Εργαστηριακή ανάλυση στο πεδίο της μικροβιολογίας ύδατος. Επίσης εξειδίκευση στη Κλινική Εργαστηριακή Διαγνωστική στο πεδίο της Αιματολογίας, Διατροφή & Ψυχική Υγεία, Γαλακτοκομία – Τυροκομία, Μεθοδολογικά εργαλεία ανάπτυξης συστημάτων διαχείρισης για την παραγωγή και τον έλεγχο των τροφίμων, εξειδικευμένη επιμόρφωση στην Υπερβαρική Οξυγονοθεραπεία και στα καταδυτικά ατυχήματα, εργασιακή ασφάλεια και προστασία από τους κινδύνους στο υγειονομικό περιβάλλον, εξειδίκευση στην κατ’ οίκον φροντίδα.

Στην ενότητα Οικονομία περιλαμβάνονται Χρηματοοικονομικές Τεχνολογίες, Επιχειρησιακή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας: Διεύθυνση: Γιαννιτσών & Λαχανά, Παλαιά, Συγκρότημα Τσαλαπάτα, 38334 – Βόλος, τηλέφωνο 2421006366-90, e-mail: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου