ΤΟΠΙΚΑ

Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 49χρονη με σκοπό να της αρπάξουν την τσάντα

ανήλικοι-επιτέθηκαν-σε-49χρονη-με-σκοπό-192513

Τον Χάρο με τα μάτια της είδε προχθές 49χρονη στον Βόλο, όταν γύρω στις 21:00 ενώ περπατούσε στον δρόμο στην οδό Δεληγεώργη στο ύψος της Μαγνήτων της επιτέθηκαν δύο έφηβοι, οι οποίοι τη χτυπούσαν με πρωτοφανή αγριότητα, προκειμένου να της αρπάξουν την τσάντα. Τελικά δεν τα κατάφεραν, πήραν όμως το κινητό της τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν. Οι δράστες συνελήφθησαν χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Είναι ηλικίας μόλις 17 ετών, τρόφιμοι του Ιδρύματος Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου.

Ολα έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη. Οι νεαροί εμφανίστηκαν σε ανύποπτη χρονική στιγμή μπροστά στη 49χρονη. Προφανώς την παρακολουθούσαν. Οταν είδαν ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση δεν υπήρχε κίνηση, αποφάσισαν να δράσουν. Επιασαν τη γυναίκα από τον σβέρκο και την έριξαν στο οδόστρωμα. Η γυναίκα υπέστη σοκ.

Πριν καταλάβει τι είχε συμβεί βρέθηκε πεσμένη στο οδόστρωμα, δεχόταν επίθεση και δυστυχώς δεν υπήρχε κανείς σε κοντινή απόσταση για να τη βοηθήσει. Οι έφηβοι τη χτυπούσαν με κλωτσιές και γροθιές. Τελικά το πήραν απόφαση ότι δεν μπορούσαν να της πάρουν την τσάντα, την οποία η 49χρονη φορούσε χιαστή, και της πήραν το τηλέφωνο που είχε στα χέρια και τράπηκαν σε φυγή.

Η 49χρονη μάζεψε τις δυνάμεις που της απέμειναν και με τρεμάμενα πόδια πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Ευτυχώς, δεν είχε σοβαρό τραυματισμό από την επίθεση. Υπέστη όμως μεγάλη ταραχή και ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοίνωσε χθες ότι η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνίασε τη ληστεία.

Δράστες είναι οι δύο 17χρονοι. Στην κατοχή τους βρέθηκε το κλεμμένο κινητό το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.

Οι θρασύτατοι, οι οποίοι δεν δίστασαν να χτυπήσουν τη γυναίκα προκειμένου να της πάρουν την τσάντα, απομακρύνθηκαν από το σημείο της επίθεσης πεζή.

Κρατούνται και αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Βόλου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου