ΤΟΠΙΚΑ

Αλλάζουν και οι έξι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες

αλλάζουν-και-οι-έξι-θεματικοί-αντιπερ-191544

Θέμα ημερών είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση της απόφασης του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστού, με την οποία θα αντικαθίστανται και οι έξι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας.

Οι θεματικοί κατά τον ορισμό τους πριν ένα χρόνο περίπου, είχαν συμφωνήσει για τη διάρκεια παραμονής τους στις θέσεις ευθύνης, τις οποίες τώρα θα παραδώσουν στους επόμενους περιφερειακούς συμβούλους που θα επιλέξει ο Περιφερειάρχης για να αποκτήσουν διοικητική εμπειρία και να συμβάλουν στην παραγωγή έργου στην Περιφέρεια.

Από τη Μαγνησία, θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων είναι σήμερα ο κ. Αργ. Κοπάνας, ο οποίος θα αντικατασταθεί από περιφερειακό Σύμβουλο της Μαγνησίας, ίσως και με διαφορετικό χαρτοφυλάκιο.

Οι υπόλοιποι θεματικοί προς αντικατάσταση είναι οι: Κων. Δεσποτόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υδροοικονομίας, Χωρικού Σχεδιασμού, Πολιτικής Γης (Λάρισας), Μαρία Μαμάρα, Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας και Πολιτισμού (Λάρισας), Κων. Μπάρδας, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Τρικάλων), Γιωρ. Τσίγκας, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Τρικάλων, και Ορέστης Ψαχούλας, Αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης Εμπορίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου