ΤΟΠΙΚΑ

Ιατροφαρμακευτικό υλικό για τη Γάζα συγκεντρώνουν φορείς και κινήματα

ιατροφαρμακευτικό-υλικό-για-τη-γάζα-σ-189750

Ιατροφαρμακευτικά υλικά, συγκεντρώνει ο Ιατρικός και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας, από σήμερα Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή 1 Αυγούστου, με στόχο να τα αποστείλει τις επόμενες ημέρες στην εμπόλεμη περιοχή της Γάζας.

Οι δύο σύλλογοι μπροστά στην πρωτόγνωρη ανθρωπιστική κρίση που συντελείται στη Γάζα καλούν τις Βολιώτισσες και τους Βολιώτες να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης προς τον πολύπαθο Παλαιστινιακό λαό.

Η συγκέντρωση υλικού και φαρμάκων θα γίνεται στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας (Σ. Σπυρίδη 33) από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας (Ελ. Βενιζέλου 7 με Δημητριάδος στον 3ο όροφο) από τις 7:30 το απόγευμα μέχρι τις 9:30 το βράδυ.

Το Στέκι Αλληλεγγύης

Εξάλλου το «Στέκι Αλληλεγγύης για Ολους» κάνει έκκληση για βοήθεια σε φάρμακα και καλεί τους φορείς και τους πολίτες της Μαγνησίας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να σταθούν δίπλα στις ανάγκες των παιδιών και του βασανισμένου παλαιστινιακού λαού. Είναι ανάγκη να βοηθήσουμε όλοι για να σωθούν παιδικές ζωές, να μετριασθεί η τραγωδία.

Τα φάρμακα μπορούν να παραδίνονται στο «Στέκι Αλληλεγγύης για Ολους» Μαγνησίας 6 Ν. Ιωνία (απέναντι από το τσιπουράδικο «Μαρίνα») Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα ή επικοινωνήστε στο 6972201507 & 6979206465 έτσι ώστε ομάδες εθελοντών να επισκεφτούν όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν παρέχοντας φάρμακα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου