ΤΟΠΙΚΑ

Διαταραγμένη προσωπικότητα ο μακελάρης της Μακρινίτσας

διαταραγμένη-προσωπικότητα-ο-μακελά-184174

Διαταραγμένη προσωπικότητα με σοβαρή ψυχική νόσο είναι ο 31χρονος, που έσφαξε τα δύο αδέρφια στη Μακρινίτσα στις 5 Απριλίου 2021.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του Δημήτρης Βούλγαρης ενημέρωσε χθες ότι διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Βόλου τα πορίσματα των πραγματογνωμόνων που όρισε ο ανακριτής μετά από αίτημα του κατηγορούμενου για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

«Οι πραγματογνώμονες διαπίστωσαν και ο ένας και ο άλλος με αναλυτική έκθεση ότι ο 31χρονος είχε μερικό καταλογισμό των πράξεών του και ότι ουσιαστικά είχε διαταραγμένη προσωπικότητα και πολλά ψυχικά προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επισημαίνεται ότι αναμένεται να υποβάλει την έκθεσή του και ο τεχνικός σύμβουλος που όρισε η πολιτική αγωγή.

Από την πλευρά της η υπεράσπιση δεν όρισε τεχνικό σύμβουλο, καθώς, όπως είπε ο κ. Βούλγαρης, ενέμεινε στα ιατρικά έγγραφα και τον φάκελο που είχε συντάξει το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου.

«Οι πραγματογνώμονες δικαιώνουν τις θέσεις μας. Δεν μπορούσαν να πουν κάτι διαφορετικό αφού υπάρχουν τα πιστοποιητικά από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας. Ο κατηγορούμενος έχει διαταραγμένη προσωπικότητα και σοβαρή ψυχική νόσο. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Κορυδαλλού με ισχυρή φαρμακευτική αγωγή», σημείωσε ο ίδιος. Επισημαίνεται ότι μετά την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αναμένεται να κλείσει ο φάκελος της υπόθεσης και να γνωμοδοτήσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου για την παραπομπή της υπόθεσης στο Κακουργιοδικείο.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου