ΤΟΠΙΚΑ

Μικρές καλοκαιρινές μουσικές αποδράσεις ~ ΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ BEACH BARS ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

μικρές-καλοκαιρινές-μουσικές-αποδρά-178773

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, καλή παρέα και μουσική… Με μια λέξη; Beach bar!

Για όσους επιλέξουν να περάσουν το καλοκαίρι τους στη Μαγνησία αλλά και για εκείνους που κατοικούν εδώ και αναζητούν μικρές μουσικές καλοκαιρινές αποδράσεις από την καθημερινότητα, οι παραλίες του νομού αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά παραπάνω από επαρκείς, με beachbars που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα.

Ρεπορτάζ: ΑΝΝΑ ΑΡΓΥΡΗ

Βουτηγμένα στο πράσινο, τα beachbars της περιοχής άλλοτε μοιάζουν βγαλμένα από τουριστικό οδηγό τροπικών νησιών, άλλοτε δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα αντίστοιχα των Κυκλάδων και άλλοτε προσφέρουν μια πιο χαλαρή επιλογή διασκέδασης εκεί που σκάει το κύμα.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ βρήκε και σας παρουσιάζει -σε αλφαβητική σειρά- τα δέκα πιο δημοφιλή beach bars της Μαγνησίας. Βάλτε λοιπόν μαγιό, εφοδιαστείτε με την πιο χαλαρή σας διάθεση και ετοιμαστείτε να απολαύσετε το καλοκαίρι που απομένει στα παρακάτω καλοκαιρινά στέκια.

Agia Eleni

Για τους λάτρεις των θαλασσίων σπορ, το beach bar Agia Eleni, στην ομώνυμη παραλία της Σκιάθου είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός. Εκεί μπορείτε να πιείτε το ποτό σας, συνδυάζοντας τη χαλάρωση της θάλασσας και την πυκνή σκιά των πεύκων με την αδρεναλίνη της άθλησης και να επιδοθείτε στα θαλάσσια σπορ του windsurfing, του water ski, του canoeing και του banana boat.

Bananistas

Αν το καλοκαίρι για εσάς σημαίνει δυνατή μουσική και ολονύχτια parties και αν η Ίμπιζα και η Μύκονος σας πέφτουν λίγο μακριά, τότε το Bananistas της Σκιάθου είναι το ακριβώς αυτό που ζητάτε. Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο και δίπλα στη παραλία της Banana, το beachbar Bananistas έχει χαρακτηριστεί ο ναός του clubbing στην Σκιάθο και όχι άδικα.

Big Fish

Για όσους οι μακρινές αποδράσεις αποτελούν πολυτέλεια, υπάρχουν λύσεις. Στην παραλία των Κάτω Λεχωνίων, στο Καρνάγιο, δεσπόζει το Big Fish Luxury Beach bar, που είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί προσφέροντας ένα μοναδικό χώρο χαλάρωσης, με αναπαυτικές ξαπλώστρες και ομπρέλες, παγωμένα cocktails και πλήρη γεύματα.

Costa Kali

To Costa Kali beach bar, στην παραλία της Καλιφτέρης στην Άφησσο, αποτελεί μια από τις πιο κοντινές επιλογές, για όσους θέλουν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο για ένα δροσερό μουσικό διάλειμμα από την καθημερινότητα. Θα σας κερδίσει σίγουρα, με τον αυθεντικό του χαρακτήρα, το πράσινο των αιωνόβιων δέντρων κατά μήκος της παραλίας, τα ήρεμα νερά του Παγασητικού και τη μουσική του που συνδυάζεται αρμονικά με τους ήχους των «φασαριόζικων» τζιτζικιών.

Eden

Εκεί που η οργιώδης βλάστηση συναντά το ατέλειωτο γαλάζιο του Αιγαίου και σε πλήρη αρμονία με το φυσικό τοπίο της περιοχής, βρίσκεται το beachbar του ξενοδοχείου «Eden». Μια χαλαρή καλοκαιρινή πρόταση διασκέδασης, για όλες της ηλικίες, στην παραλία Πλάκα, δίπλα στον Άγιο Ιωάννη.

Monk Paradise

Μιλώντας για beach bar στην ηπειρωτική Μαγνησία, το Mon kParadise, συγκεντρώνει τη μερίδα του λέοντος. Κυριολεκτικά κρυμμένο ανάμεσα στα δέντρα, βρίσκεται στην άκρη της παραλίας των Αγίων Σαράντα, θυμίζει τροπικό νησί και είναι έτοιμο να σαγηνεύσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Thalassa

Υπό τους ήχους mainstream ξένης μουσικής και δίπλα στο κύμα, το beach bar «Thalassa» στην Κορόπη Μηλεών, εδώ και δώδεκα χρόνια, προσφέρεται τόσο για χαλαρά μουσικά απογεύματα όσο και για ολονύχτια διασκέδαση τα Σαββατοκύριακα με μουσικές επιλογές των Djs τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών.

Καρνάγιο

Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, η καρδιά του καλοκαιριού χτυπάει στα Λεχώνια. Το Καρνάγιο beach bar, είναι και αυτός ένας κοντινός μεν, ξεχωριστός δε καλοκαιρινός προορισμός για κάθε ηλικία και γούστο!

Κίκυνθος

Εχοντας πάρει το όνομα του από το μικροσκοπικό νησάκι απέναντι από την Αμαλιάπολη, το beach bar Κίκυνθος σφύζει από ζωή τα Σαββατοκύριακα ενώ τις καθημερινές προσφέρεται για πιο ήσυχες στιγμές χαλάρωσης. Συνίσταται μια περιήγηση στα στενά της Αμαλιάπολης, που μοιάζει σαν νησί και σας προκαλεί να την επισκεφτείτε και αυτό το καλοκαίρι.

Όναρ

Τοποθετημένο στην «παρεξηγημένη» και λιγότερο γνωστή πλευρά του Παγασητικού, το beach bar Όναρ, στον Πτελεό, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αντίστοιχα bars του Πηλίου και των Σποράδων. Μια δοκιμή είναι αρκετή για να σας πείσει…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου