ΤΟΠΙΚΑ

Κριτική Μαραβέγια στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας

κριτική-μαραβέγια-στον-συριζα-με-αφορ-177859

Σε δηλώσεις του σχετικά με την πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, που υπέβαλε η αξιωματική αντιπολίτευση, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, επισήμανε πως «το δίλημμα που τίθεται είναι ξεκάθαρο. Για αυτό και η ΝΔ δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις στους πολίτες. Ολοι ξέρουμε τι θα σήμαινε για την Ελλάδα η λεγομένη «προοδευτική διακυβέρνηση» Τσίπρα αφού την έχουμε βιώσει κατά τη περίοδο 2015-2019. Από τη σύγκριση αυτή έχουμε πολλά να μάθουμε και να θυμηθούμε…».

Ο βουλευτής Μαγνησίας αναφέρει ακόμη ότι ο Πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο ανέλαβε την πολιτική ευθύνη, επισημαίνοντας με ειλικρίνεια παραλείψεις, μακριά από κάμερες και θεατρινισμούς, σε αντίθεση με ότι έπραξε ο κ. Τσίπρας στο Μάτι και παραπέμπει στις αποζημιώσεις ύψους 2.000 ευρώ που θα καταβληθούν στους αποκλεισμένους της Αττικής Οδού για την ταλαιπωρία τους.

«Τι συνέβη όμως όταν οι χαροκαμένοι στο Μάτι ζητούσαν την άμεση αρωγή του κ. Τσίπρα; Ο τότε πρωθυπουργός ανάλγητα αρνήθηκε λέγοντας το απίστευτο: «Τι να τα κάνετε τα 2 χιλιάρικα; Αφού θα τα σπαταλήσετε… »!, προσθέτει ο βουλευτής Μαγνησίας, ενώ συνεχίζοντας επιχειρεί απολογισμό του κυβερνητικού έργου κάνοντας μνεία στην «αποκατάσταση» συντάξεων μέσω του επανυπολογισμού, στη μείωση φορολογίας και ασφαλιστικών εισφορών. Επίσης κάνει αναφορά σε νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν στην ασφάλεια του πολίτη και την απονομή δικαιοσύνης.

Τέλος, ο κ. Μαραβέγιας υπενθυμίζοντας τη «συγκατοίκηση» Τσίπρα- Καμμένου στην Κυβέρνηση τονίζει: «Σε αντίθεση με αυτά τα γραφικά φαινόμενα επί Τσίπρα, σήμερα το υπουργείο Εθνικής Αμυνας διαθέτει σοβαρή πολιτική ηγεσία, την οποία σέβονται φίλοι και αντίπαλοι της χώρας μας. Μια ηγεσία που προχωρά σε ταχύτατη αναβάθμιση του αμυντικού μας υλικού, όπως με την πρόσφατη αγορά νέων φρεγατών και αεροσκαφών από τη Γαλλία. Την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζει για 1η φορά τις αμυντικές δαπάνες της πατρίδας μας, κάτι που παγίως στήριζαν όλες οι αντιπολιτεύσεις επί δεκαετίες. Προφανώς ο κ. Τσίπρας συμφωνεί με τον κ. Μπαλάφα που δήλωσε ότι δεν χρειαζόμαστε εξοπλισμούς γιατί «με την Τουρκία θα το ρισκάρουμε»!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου