ΤΟΠΙΚΑ

Έστειλαν γράμμα στον Αη Βασίλη

έστειλαν-γράμμα-στον-αη-βασίλη-177143

Εστειλαν μικροί μαθητές του παιδικού σταθμού «Αφροδίτη» του δήμου Βόλου

Με ενθουσιασμό, προσμονή και λαχτάρα δεκάδες παιδάκια έστειλαν χθες γράμμα στον Αη Βασίλη, ζητώντας παιχνίδια για όλα τα παιδιά του κόσμου. Οι μικροί μαθητές του παιδικού σταθμού «Αφροδίτη» του δήμου Βόλου, έριξαν τα γράμματά τους στο ειδικό κουτί που έχει τοποθετηθεί έξω από το ταχυδρομείο του Βόλου, με τη βοήθεια των δασκάλων τους και την ευχή της άμεσης εκπλήρωσης των προσδοκιών τους.

Τα αγοράκια ζήτησαν αυτοκίνητα και τα κοριτσάκια κούκλες, παρακαλώντας παράλληλα τον Αη Βασίλη να φέρει δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η διευθύντρια του παιδικού σταθμού, Ελευθερία Καραμπά, υπογράμμισε ότι η ίδια πρωτοβουλία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, και αποτελεί το επιστέγασμα της βιωματικής δράσης που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2,5 έως 4 ετών.

«Η συγκεκριμένη διαδικασία, εξηγεί η κ. Καραμπά, πραγματοποιείται σε βιωματική βάση, γιατί μιλήσαμε στα παιδιά για το ταχυδρομείο, το ρόλο του, τους εξηγήσαμε τι είναι το γράμμα, ο ταχυδρόμος, ο παραλήπτης, ο αποστολέας, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες στα παιδιά». Οι μικροί μαθητές του παιδικού σταθμού «Αφροδίτη» έγιναν για μια ακόμη φορά κοινωνοί της παράδοσης, στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση μηνύματα ειρήνης και αγάπης για όλους, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στον παραλήπτη των γιορτινών τους επιστολών.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου