ΤΟΠΙΚΑ

62 πακέτα αλληλεγγύης

62-πακέτα-αλληλεγγύης-176320

Κοινωνική πρωτοβουλία αγάπης του Συλλόγου «Στηρίζω το παιδί»

Εξήντα δύο πακέτα πλήρων εορταστικών γευμάτων διένειμε προχθές σε άπορες οικογένειες ο Σύλλογος «Στηρίζω το παιδί», που δραστηριοποιείται στο Βόλο. «Η προσφορά αυτή είναι ελάχιστη», όπως επεσήμαναν τα μέλη του Συλλόγου, τονίζοντας παράλληλα ότι «συμβάλλει στην ανάπτυξη του δικτύου εθελοντών και υποστηρικτών του Συλλόγου μας ώστε να ενδυναμωθεί για να αναπτύξει στο εγγύς μέλλον δράσεις που θα ενθαρρύνουν και θα υποστηρίξουν την επαναλειτουργία της Στέγης Ανηλίκων Βόλου και το έργο της».

Οι διοργανωτές της παραπάνω πρωτοβουλίας εξέφρασαν «ευχαριστίες στα μέλη του Συλλόγου, και κυρίως τους εθελοντές μας που συνεισέφεραν οργανωτικά και υλικά στην υλοποίηση των στόχων μας». Τα μέλη του Συλλόγου υπογράμμισαν παράλληλα τη συνδρομή των σχολείων τα οποία «με διακριτικότητα και ιδιαίτερη φροντίδα εντόπισαν και μας υπέδειξαν τις ανάγκες τους» και «την ιδιαίτερη υποστήριξη τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Μαγνησίας, της Διεύθυνσης του 8ου Γυμνασίου Βόλου καθώς και της επιχείρησης της Σοφίας Χαλκιά».

Σε σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται η συνδρομή τοπικών επιχειρήσεων αλλά και ευαισθητοποιημένων ανθρώπων, που συνέβαλαν στην εξασφάλιση των πόρων για την Στο πλαίσιο αυτό καταγράφεται η συνεισφορά του Καφέ Χάρτα «που μας διαθέτει τον εκθεσιακό της χώρο για τη φιλοξενία της έκθεσης των έργων που μας πρόσφεραν Βολιώτες εικαστικοί για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου μας» επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Η αναφορά στα ονόματα των καλλιτεχνών γίνεται με αλφαβητική σειρά: Αγγελίδης Πασχάλης, Albino Giovanni, Βαμβακάρης Μιχάλης, Γάτος Χαράλαμπος, Γκέκας Αστέρης, Κομνηνός Κωνσταντίνος, Κουρκούβελος Γιώργος, Μιναρεντζόπουλος Μάκης, Μουρατίδης Λάκης, Μπομπός Κώστας, Μπουρμπούλιας Άκης, Ντάτζιου Κερασία, Παπαδοπούλου Καλυψώ, Παπαϊωάννου Ιωάννης, Πέρκα Βασιλική, Ποδιάς Νικόλαος, Χατζηθεοδώρου Ελενα, Ψυχούλης Αλέξανδρος και Μαυροειδή Βάντα.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 9 Ιανουαρίου.

Παράλληλα τα μέλη του Συλλόγου τονίζουν τη στήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, στο πρόσωπο της Διευθύντριας, Χρύσας Δραντάκη «που μας προσέφερε το Δέντρο των Δώρων της Εκθεσης Γιορτές με Τέχνη: Μια Γιορταστική Τοιχογραφία στο Εικαστικό Κέντρο Giorgio de Chirico» καθώς επίσης «τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Βόλου και τους καθηγητές τους που συγκέντρωσαν χρήματα και τα προσέφεραν στο Σύλλογό. Τι πιο ελπιδοφόρο από το να βλέπει κανείς παιδιά να αναπτύσσουν συμπεριφορές αλληλεγγύης για άλλα παιδιά» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου