ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε γνωστός καρδιολόγος του Βόλου

απεβίωσε-γνωστός-καρδιολόγος-του-βόλ-170767

Εφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 85 ετών ένας πολύ αγαπητός γιατρός στον Βόλο. Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Διαμαντή, που ήταν συνταξιούχος καρδιολόγος – παθολόγος στον Βόλο.

Ο ηλικιωμένος εργάστηκε επί σειρά ετών στο ΕΣΥ και στη συνέχεια ιδιώτευσε. Εργαζόταν για περισσότερα από 40 χρόνια στον ιατρικό χώρο.

Ο 85χρονος απεβίωσε από καρδιακή ανεπάρκεια. Αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του που επιδεινώθηκαν το Σάββατο. Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου από ιδιωτική κλινική. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον βοηθήσουν, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή και απεβίωσε χθες το πρωί.

Εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ως επιμελητής στην Α’ Παθολογική Κλινική και στη συνέχεια ακολούθησε τον ιδιωτικό τομέα. Διατήρησε το ιατρείο του στην οδό Ογλ με Δημητριάδος για πάρα πολλά χρόνια μέχρι τη συνταξιοδότησή του που έγινε αργά γιατί δεν ήθελε να αποχωριστεί το επάγγελμά του και τους ασθενείς του.

Από τον γάμο του απέκτησε δύο κόρες, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει και μία εγγονή.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις 11:00 από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου – Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου