ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση εργασίας για την οριοθέτηση ρέματος στον Πλατανιά στην ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων

συνάντηση-εργασίας-για-την-οριοθέτησ-168869

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κας Δωροθέας Κολυνδρίνη συνάντηση εργασίας για την εξειδίκευση των παραμέτρων του έργου «Μελέτη Οριοθέτησης του ρέματος Χαλόρεμα στην περιοχή Πλατανιά Δ. Νοτίου Πηλίου» παρουσία των μελετητών του έργου, κατοίκων της περιοχής, μελών του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Πλατανιάς το Χωριό μας», αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε εκτενώς η πορεία της μελέτης του έργου για την ταχύτερη και ορθή υλοποίηση της οριοθέτησης του ρέματος.

Το έργο αφορά την οριστική οριοθέτηση του ρέματος Χαλόρεμα στον Πλατανιά σε μήκος 950μ από την εκβολή του ρέματος και την περιβαλλοντική αδειοδότηση των τεχνικών έργων που θα απαιτηθούν (σημειακή τοποθέτηση συρματοκιβωτίων και σημειακής κοιτόστρωσης με σκυρόδεμα).

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε σχετικά: «Με μεθοδικότητα και πρόγραμμα προχωράμε τις διαδικασίες για την ωρίμανση της μελέτης του έργου διευθέτησης του Χαλορέματος στον Πλατανιά, προκειμένου να προχωρήσει η υλοποίησή του. Αφορά ένα άκρως σημαντικό έργο που θα θωρακίσει την περιοχή και θα την προφυλάξει από πλημμυρικά φαινόμενα.»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου