ΤΟΠΙΚΑ

Σε λειτουργία η γραμμή παρέμβασης

σε-λειτουργία-η-γραμμή-παρέμβασης-165398

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου η Μητρόπολη Δημητριάδος ανοίγει γέφυρα επικοινωνίας

Τίθεται άμεσα σε λειτουργία η γραμμή άμεσης επικοινωνίας, την οποία ανήγγειλε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος στη διάρκεια της προχθεσινής συνέντευξης Τύπου στο πνευματικό κέντρο της Ανάληψης.

Γραμμή επικοινωνίας δημιουργεί η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, με βάση τον ραδιοφωνικό σταθμό Ορθόδοξη Μαρτυρία, προκειμένου όσοι μένουν για μεγάλο διάστημα απομονωμένοι, αυτή τη δύσκολη περίοδο, να μην αισθάνονται μόνοι. Η τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας είναι το τηλέφωνο του ραδιοφωνικού σταθμού 2421093581. Η γραμμή θα βασίζεται σε εθελοντές και θα αρχίσει να λειτουργεί πειραματικά από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, επί 24ώρου βάσεως. Θα λειτουργεί πρωτίστως ως γραμμή επικοινωνίας και συζήτησης.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Ιγνάτιος ανέφερε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα αποτελέσει την γέφυρα επικοινωνίας με τους φορείς και την τοπική κοινωνία ευρύτερα, ενώ υπογράμμισε ότι: «Ετοιμάζουμε μια τηλεφωνική γραμμή για να έχουν επικοινωνία όσοι το επιθυμούν, αλλά και για την περίπτωση που κάποιοι άνθρωποι «εγκλωβιστούν» στο σπίτι τους και χρειάζονται τα φάρμακά τους ή λίγα τρόφιμα. Πρέπει όλοι να συμπαρασταθούμε ο ένας στον άλλο και θα καλέσουμε και εθελοντές να στηρίξουν την προσπάθεια», είπε.

Από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος ανακοινώνεται, εξάλλου, ότι από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου τα γραφεία της τοπικής Εκκλησίας στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας θα είναι ανοικτά για την εξυπηρέτηση των πολιτών καθημερινά από 11 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου