ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο ο γ.γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ

στον-βόλο-ο-γ-γ-δημοσίων-επενδύσεων-και-163869

Διήμερη επίσκεψη στον Βόλο πραγματοποιεί από χθες Δευτέρα ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρης Σκάλκος.

Οπως ενημερώνει το γραφείο του, ο κ. Σκάλκος χθες παρέστη στην παρουσίαση του έργου Μουσείο της Αργούς, το οποίο θα υλοποιηθεί με πόρους ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και δικαιούχο τον Δήμο Βόλου.

Σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου ο γενικός γραμματέας από κοινού με τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρ. Τριαντόπουλο και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων/νο Αγοραστό, θα επισκεφθούν δημόσια έργα που συγχρηματοδοτούνται από πόρους ΕΣΠΑ, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις εργασίας με τοπικούς φορείς στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας (ΑΕΔΕΠ) και τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Ειδικότερα, στις 10 το πρωί θα επισκεφτεί τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, στις 11 το έργο ανάπλασης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Παλαιό Λιμεναρχείο, ενώ στις 11.30 θα προεδρεύσει σε συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εταιρείας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας (ΑΕΔΕΠ). Θα ακολουθήσεις στις 12.00 επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου και το έργο ΕΣΠΑ «Προμήθεια και εγκατάσταση αυτοκινούμενου γερανού και μηχανήματος διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων». Στις 13.00 ο κ. Σκάλκος θα συμμετάσχει σε συνάντηση εργασίας με τοπικούς φορείς στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου