ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε αιφνίδια γνωστός Βολιώτης δικηγόρος

απεβίωσε-αιφνίδια-γνωστός-βολιώτης-δ-16123

Θλίψη για την απώλεια του 55χρονου Στέργιου Αγροκώστα

Εφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών ο γνωστός Βολιώτης δικηγόρος Στέργιος Αγροκώστας. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου μετά από νοσηλεία μίας μόλις εβδομάδας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του από τη μία στιγμή στην άλλη. Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του συγκλόνισε τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου και τον κόσμο των δικαστηρίων όπου ήταν πολύ αγαπητός. Ο 55χρονος ήταν ένας μάχιμος δικηγόρος με πολλές αρετές.

Ο χαμός του συνιστά απώλεια για τον δικηγορικό κόσμο. Οικείοι του ανέφεραν ότι συμμετείχε ενεργά στη δικηγορία με πολλές γνώσεις και δεοντολογική στάση απέναντι στους συναδέλφους του αντιδίκους. Ηταν ένας άνθρωπος με χαμηλό προφίλ, διακριτικός, που οπωσδήποτε ήξερα να κρατάει το μέτρο.

Ηταν εξαιρετικά συμπαθής και δημοφιλής στους συναδέλφους του καθώς συγκέντρωνε πολλές ικανότητες. Επιπλέον στο παρελθόν ήταν υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου και συμμετείχε σε επιτροπές και ομάδες εργασίας που υποστήριζαν τη δράση του. Παράλληλα είχε πολλά ενδιαφέροντα και πνευματικές αναζητήσεις. Ηταν πραγματικά ένας καλλιεργημένος άνθρωπος, γλωσσομαθής, αξιαγάπητος. Ηταν παντρεμένος με την Αντωνία Μπαλλούς επίσης δικηγόρο και είχε δύο γιους. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Δευτέρα στις 11:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού. Η οικογένειά του παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου (Παράρτημα Βόλου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου