ΤΟΠΙΚΑ

Αυτοκτόνησε 91χρονος Βολιώτης

αυτοκτόνησε-91χρονος-βολιώτης-159875

Εστρεψε το περίστροφο, που είχε ως ενθύμιο από το στρατό, στο στόμα και πυροβόλησε. 91χρονος Βολιώτης, που ήταν έφεδρος Αξιωματικός, έβαλε χθες στις 9 το πρωί τραγικό τέλος στη ζωή του, σοκάροντας το κέντρο της πόλης.

Μη μπορώντας να αντέξει την απώλεια της συζύγου του πριν από τρία – τέσσερα χρόνια, ούτε και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, αυτοπυροβολήθηκε.

Η κατάθλιψη αλλά και η μοναξιά όπλισαν τα χέρια του ηλικιωμένου άνδρα με το πιστόλι. Ο υπερήλικας έμενε μόνος σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο του Βόλου τα τελευταία χρόνια.

Αποφασισμένος για το απονενοημένο διάβημα, ο αυτόχειρας τηλεφώνησε σε συγγενικό του πρόσωπο, ενημέρωσε για τις προθέσεις του και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο ήχος από τον πυροβολισμό διαπέρασε τους ορόφους της πολυκατοικίας. Οι ένοικοι κάλεσαν αμέσως σε βοήθεια την Αστυνομία. Δυστυχώς όμως για τον 91χρονο ήταν ήδη αργά. Ούτε οι συγγενείς του τον πρόλαβαν ούτε και οι αστυνομικοί.

Στο διαμέρισμά του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα σημείωμα με το οποίο ο υπερήλικας εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει τραγικό τέλος στη ζωή του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η προανάκριση συνεχίζεται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου