ΤΟΠΙΚΑ

Στα κρατητήρια ο 39χρονος που απείλησε την πρώην με πιστόλι

στα-κρατητήρια-ο-39χρονος-που-απείλησε-τ-159640

Ζήτησε αναβολή χθες για να ετοιμάσει την απολογία του και θα δικαστεί σήμερα

Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση και παράνομη οπλοχρησία άσκησε χθες η Εισαγγελία Βόλου στον 39χρονο, που προχθές Τρίτη τα ξημερώματα μετέβη στον χώρο εργασίας της πρώην συζύγου του στο Αλμυρό και την απείλησε με πιστόλι κρότου ότι θα τη σκοτώσει.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια Βόλου, παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ζήτησε αναβολή για να ετοιμάσει την απολογία του.

Το δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα, αλλά διέταξε συνέχιση της κράτησής του μέχρι να δικαστεί. Το Αυτόφωρο αναβλήθηκε για σήμερα Πέμπτη στις 13:00.

Ο συγκατηγορούμενος του 39χρονου, ηλικίας 55 ετών, ξάδερφός του, θα δικαστεί ξεχωριστά καθώς η δικογραφία της υπόθεσης διαχωρίστηκε. Χθες δεν μεταφέρθηκε στα δικαστήρια, καθώς κατά τη διάρκεια της κράτησής του παρουσίασε πρόβλημα υγείας και το πρωί διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο.

Υπενθυμίζεται ότι 39χρονος βγήκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας με τον ξάδερφό του, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και στη συνέχεια ο 55χρονος τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του στον χώρο εργασίας της συζύγου του και μετά έφυγε.

Ο κατηγορούμενος εισέβαλε στην επιχείρηση, έστρεψε πιστόλι κρότου κατά της 36χρονης, το όπλισε μπροστά της και μετά την προειδοποίησε ότι θα τη σκοτώσει αν ξανακάνει οτιδήποτε. Στη συνέχεια έφυγε πεζή από την επιχείρηση.

Αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού εντόπισαν το όπλο που χρησιμοποίησε στο ΙΧ του 55χρονου. Πρόκειται για πιστόλι κρότου απομίμηση αληθινού. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια των δύο ανδρών και προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου