ΤΟΠΙΚΑ

Αγνωστοι «λεηλατούν» αυτοκίνητα σε γειτονιές

αγνωστοι-λεηλατούν-αυτοκίνητα-σε-γ-158604

«Φτερά» έχουν κάνει δεκάδες τάσια κυρίως από αυτοκίνητα μεσαίου και μεγάλου κυβισμού σε Βόλο και Νέα Ιωνία. Στο «μάτι» οι άγνωστοι δράστες έχουν βάλει τα αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα κυρίως στο δρόμο και εάν βρούνε «ελεύθερο πεδίο» δεν αφήνουν αυτοκίνητο όρθιο!

Σύμφωνα με ιδιοκτήτες συνεργείων αλλά και καταστημάτων με ανταλλακτικά αυτοκινήτων τους τελευταίους μήνες έχει πράγματι πάρει διαστάσεις η αύξηση των κλοπών σε τάσια αλλά και κεραιών αυτοκινήτων, ζαντών αλλά και υαλοκαθαριστήρων. Η ακριβή τιμή τους σε σχέση με τα υπόλοιπα εξαρτήματα οχημάτων τα κάνει αυτόματα στόχο επιτήδειων.

Οι μικροκλοπές έχουν αφήσει έκπληκτους πολλούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, οι οποίοι πηγαίνοντας το πρωί να πάρουν τα οχήματά τους διαπιστώνουν ότι λείπουν οι κεραίες, τα τάσια, ή οι υαλοκαθαριστήρες!

Σαραντάχρονος τραπεζικός στην Νέα Ιωνία πριν από μία εβδομάδα μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στη δουλειά του. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, έκπληκτος διαπίστωσε ότι του είχαν κλέψει τους υαλοκαθαριστήρες και την κεραία του ραδιοφώνου, ενώ είχε παρκαρισμένο το αυτοκίνητό του ακριβώς κάτω από το σπίτι του.

Μία άλλη παρέα νεαρών παιδιών βγαίνοντας από καλοκαιρινό club της Αγριάς πριν από λίγες μέρες, συνειδητοποίησαν ότι οι καθαριστήρες των αυτοκινήτων τους είχαν κάνει φτερά, ενώ οι επιτήδειοι προφανώς δεν «πρόλαβαν» να τελειώσουν τη «δουλειά» και από το ένα αυτοκίνητο αφαίρεσαν μόνο τον ένα υαλοκαθαριστήρα.

Επαγγελματίας που διαμένει στην Αγία Παρασκευή προχθές έφτασε ασθμαίνοντας σε συνεργείο της Νεάπολης ζητώντας από κατάστημα ανταλλακτικών να του τοποθετήσουν καινούργια τάσια καθώς όπως ο ίδιος έκανε γνωστό το προηγούμενο βράδυ το αυτοκίνητό του είχε γίνει «στόχος» αγνώστων που ωστόσο δεν προσπάθησαν να το διαρρήξουν αλλά αρκέστηκαν στα τάσια από τις ζάντες.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου