ΤΟΠΙΚΑ

Από σήμερα οι αιτήσεις για ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής

από-σήμερα-οι-αιτήσεις-για-ωρομίσθιου-157132

Να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά καλούνται οι εκπαιδευτικοί που έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας κατάρτισης του πίνακα αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση της η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση Μαγνησίας αναφέρει τα εξής: «Aπό το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που έχουν τα τυπικά προσόντα όπως αυτά περιγράφονται στην 131370/Δ1/19-08-2014 εγκύκλιο, να υποβάλουν Αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας κατάρτισης του πίνακα αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας για τις ΣΜΕΑΕ , τα Τμήματα Ενταξης, την Παράλληλη Στήριξη, τη Διδασκαλία στο Σπίτι και τα ΚΕΔΔΥ, σχ. έτους 2014-2015.

Οι Αιτήσεις – Δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων – Δηλώσεων ορίζεται από 21/08/2014 μέχρι 28/08/2014. Η αίτηση θα υποβληθεί σε μία μόνο Δ/νση Π/θμιας ή Δ/θμιας Εκπ/σης αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων αναπληρωτών και ωρομισθίων στην προσεκτική και έγκαιρη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών που αναφέρονται στην εγκύκλιο».

Η εγκύκλιος είναι αναρτημένη στον πίνακα ανακοινώσεων στην είσοδο της Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, στην ιστοσελίδα του υπουργείου και στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Τέλος οι αιτήσεις των υποψηφίων στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας θα παραλαμβάνονται από τις 08.30 – 13.30 μμ. στον 6ο όροφο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου