ΤΟΠΙΚΑ

Στην Ανακρίτρια για τις τσαντιές

στην-ανακρίτρια-για-τις-τσαντιές-155584

Απολογείται ο 27χρονος Βολιώτης

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία κατ’ εξακολούθηση άσκησε η Εισαγγελία Βόλου σε βάρος του 27χρονου Βολιώτη, ο οποίος συνελήφθη προχθές Κυριακή από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου μετά από τρεις αρπαγές τσαντών.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε χθες συνοδεία αστυνομικών στην Εισαγγελία Βόλου και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στην Ανακρίτρια Βόλου από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Ο δράστης όπως είναι γνωστό συνελήφθη την Κυριακή, ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο στο κέντρο του Βόλου στο οποίο επέβαινε και μία γυναίκα που είχε στην κατοχή της ναρκωτικά χάπια και η οποία παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Επάνω του βρέθηκαν κλοπιμαία. Πρωινές ώρες στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης επιτέθηκε σε τρεις ανυποψίαστες γυναίκες, ενώ εκείνες πήγαιναν για να παρακολουθήσουν την πρωινή Θεία Λειτουργία. Με τη βία άρπαξε τα ποσά των 50,10 και 65 ευρώ. Μάλιστα, η μία έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε στο χέρι όταν ο 27χρονος της επιτέθηκε για να της αρπάξει την τσάντα. Σύμφωνα πάντως, με πληροφορίες, ο 27χρονος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών όταν επιτέθηκε με σκοπό να ληστέψει τις τρεις γυναίκες. Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στην Ανακρίτρια στις 10 το πρωί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου