ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο σήμερα η Αννα Καραμανλή

στον-βόλο-σήμερα-η-αννα-καραμανλή-154536

Στον Βόλο θα βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, η αναπληρώτρια τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού – βουλευτής Β’ Αθηνών, Αννα Καραμανλή, η οποία θα επισκεφθεί δομές πολιτισμού και αθλητισμού στην περιοχή.

Με αφορμή την εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας από την κ. Καραμανλή, σε ημερίδα με θέμα «Το μέγιστο κοινωνικό αγαθό της άθλησης στα γρανάζια της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών», που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η ΝΟΔΕ Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει επισκέψεις με την βουλευτήπολιτιστικές και αθλητικές δομές.

Οι επισκέψεις θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι από το Σκοπευτήριο Ολυμπιακών Προδιαγραφών του Δήμου Ρήγα Φεραίου, θα ακολουθήσει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο και Κέντρο Πολιτισμού Ρήγας Φεραίος και η περιοδεία θα καταλήξει στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Στις 2 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Διευρυμένης ΝΟΔΕ Μαγνησίας στα γραφεία της, παρουσία της κ. Καραμανλή. Θέματα που θα απασχολήσουν και θα συζητηθούν είναι η πολιτική επικαιρότητα, οργανωτικά και η ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, με κεντρική ομιλήτρια την τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης και βουλευτή Α’ Αθηνών κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου