ΤΟΠΙΚΑ

Τμήμα για την απόκτηση πτυχίου «Toeic»

τμήμα-για-την-απόκτηση-πτυχίου-toeic-154320

Ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου στο Βόλο από τους «Πολίτες εν Γνώσει»

Προετοιμασία για την απόκτηση πτυχίου «Toeic» από τους «Πολίτες εν Γνώσει» γίνεται στο Βόλο. Το συγκεκριμένο τμήμα ξεκινάει 1η Σεπτεμβρίου με τμήματα πρωινά και απογευματινά.

Οπως αναφέρεται από τον Φορέα Υλοποίησης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων το «Toeic» (Test Of English for International Communication) με περισσότερους από 5 εκατομμύρια υποψήφιους σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, είναι ο ηγέτης στις εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας, και με τη συχνή διεξαγωγή εξετάσεων, το πιο ευέλικτο τεστ στην Ελλάδα.

Αναγνωρίζεται ως έγκυρο πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας από το ΑΣΕΠ,(και κατ’ επέκταση σε όλο τον Δημόσιο τομέα στην αξιολόγηση προσωπικού), από Ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια καθώς και από πολλές μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το format των εξετάσεων προβλέπει την εξέταση των γνώσεών σας, σε γραμματική, συντακτικό, λεξιλόγιο, κατανόησης γραπτού(reading) και προφορικού (listening) λόγου, μέσω απαντήσεων πολλαπλής επιλογής σε ερωτήσεις επί κειμένων που διαβάζεται, εικόνων που σας δίνονται και ηχητικών συνομιλιών που αναπαράγονται. ΔΕΝ περιλαμβάνει παραγωγή γραπτού (writing) ή προφορικού (speaking) λόγου. Η εξέταση είναι μία και ενιαία και το επίπεδο γνώση σας πιστοποιείται ανάλογα με την επίδοση σας

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης αφορά ενήλικες που έχουν πραγματοποιήσει 3-4 χρόνια εκπαίδευσης αλλά δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για την απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου. Το συνολικό κόστος με τα εξέταστρα και το διδακτικό υλικό της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης είναι 250€ και 200€ για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες (ΑμεΑ, Ανεργοι, Φοιτητές, Πολύτεκνοι) ενώ η ύλη έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να καλύπτει σταδιακά τις ανάγκες κάθε εκπαιδευόμενου ανεξάρτητα του αρχικού επιπέδου των γνώσεών του.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν καθημερινά στα τηλέφωνα στο τηλέφωνο της γραμματείας 6980218621 από τις 10.00-14.00 και από τις 18.00-21.00 ή να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους στο www.politesengnosei.gr ή στο facebook:/poliesengnosei.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου