ΤΟΠΙΚΑ

Προμήθεια στεφανιογράφου στο Αχιλλοπούλειο Γ.Ν. Βόλου

προμήθεια-στεφανιογράφου-στο-αχιλλο-15318

Ζητάει με ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος

Η προμήθεια στεφανιογράφου στην καρδιολογική κλινική του Αχιλλοπούλειου Γ.Ν. Βόλου αποτελεί πάγιο αίτημα τόσο της Διοίκησης της Μονάδας Υγείας της περιοχής όσο και του πληθυσμού του Νομού, τονίζει σε ερώτηση προς τον υπουργό υγείας ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος.

Είναι ανεπίτρεπτο, στην εποχή μας οι καρδιοπαθείς της Μαγνησίας να μετακινούνται στη Λάρισα ή ακόμη στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθούν σε μια εξέταση καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της ασθένειάς τους. Η ταλαιπωρία και η οικονομική επιβάρυνση που υφίστανται οι ασθενείς του Νομού επιτάσσουν την άμεση προμήθεια με τον απαραίτητο ιατρικό – τεχνολογικό εξοπλισμό του νοσοκομείου. Οφείλουμε να παράσχουμε στον πληθυσμό ενός εκ των μεγαλυτέρων Νομών της χώρας την ασφάλεια που προσφέρει ένα άρτια εξοπλισμένο νοσοκομείο, ιδιαίτερα όταν αυτό είναι και το μοναδικό, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ερώτηση ο βουλευτής Μαγνησίας.

Κατόπιν τούτων,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1)Εάν προτίθεται να εξετάσει τη δυνατότητα προμήθειας στεφανιογράφου για το Αχιλλοπούλειο Γ.Ν. Βόλου, καταλήγει η ερώτηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου