ΤΟΠΙΚΑ

Εκκληση από τους «Φίλους του Νοσοκομείου» για ενίσχυση της «Καμπάνιας Αμυνας»

εκκληση-από-τους-φίλους-του-νοσοκομε-144338

Σε εξέλιξη η καμπάνια, μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή Χρ. Μπουκώρου

Εκκληση στους κατοίκους της ευρύτερης περιφέρειας να στηρίξουν την «Καμπάνια Αμυνας» που ξεκίνησε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος μαζί με πολλούς φίλους του Σωματείου «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου» με σκοπό την ενίσχυση του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου με όλα τα απαραίτητα υλικά απευθύνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Συλλόγου.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση που έχει τίτλο «Ενα ευρώ ο καθένας μας για το Νοσοκομείο» οι «Φίλοι του Νοσοκομείου» αναφέρουν: «Τη δύσκολη αυτή περίοδο, που το εθνικό μας σύστημα υγείας δοκιμάζεται, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια στο νοσοκομείο μας και να το προμηθεύουμε διαρκώς με όλα τα αναγκαία υλικά για την αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης (μάσκες, γάντια, θερμόμετρα, αναπνευστήρες κ.λπ.), υλικά που είναι απαραίτητα στο απαιτητικό έργο των γιατρών, των νοσηλευτών και του προσωπικού του νοσοκομείου μας. Οι προμήθειες και οι ενέργειές μας γίνονται πάντοτε σε άμεση συνεργασία με τη διοίκηση, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες που δημιουργούνται καθημερινά και τα μέτρα αντιμετώπισής τους. Για το λόγο αυτό απευθύνουμε έκκληση στους κατοίκους της ευρύτερης περιφέρειάς μας να συνεισφέρουμε και να ενισχύσουμε οικονομικά το νοσοκομείο μας έστω και με ένα ευρώ ο καθένας μας». Η κατάθεση οποιουδήποτε ποσού γίνεται στον λογαριασμό που διατηρεί ο σύλλογος στην τράπεζα: EUROBANK με IBAN GR7302602240000790100555946.

Η ανακοίνωση κλείνει με την υπόμνηση του Συλλόγου ότι «σε τακτά διαστήματα θα ενημερώνουμε τους συμπολίτες για την πορεία τηςοικονομικής αυτής ενίσχυσης και τη διάθεση των χρημάτων που συγκεντρώνονται».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου