ΤΟΠΙΚΑ

Εκλογές στον Σύνδεσμο Εφεδρων Αξιωματικών Μαγνησίας για το νέο Δ. Σ.

εκλογές-στον-σύνδεσμο-εφεδρων-αξιωμα-144017

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού του συμβουλίου προκήρυξε ο Σύνδεσμος Εφεδρων Αξιωματικών (Σ.Ε.Α.Ν) Μαγνησίας. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 11:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας. Ο Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας καλεί τα μέλη του να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση για τις αρχαιρεσίες.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 11:30 έως τις 14:30.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη που είναι γραμμένα στα Μητρώα του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας.

«Η συμμετοχή όλων των μελών μας κρίνεται απαραίτητη. Όσοι δεν έχουν τακτοποιήσει την συνδρομή τους θα μπορούν να το κάνουν πριν ψηφίσουν στον ίδιο χώρο. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και της εκλογικής διαδικασίας θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του COVID19 και η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους μας», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επισημαίνεται ότι οι εκλογές των έφεδρων αξιωματικών πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας και όχι στο γραφείο του Συνδέσμου λόγω της πανδημίας. Για την άσκηση της ψήφου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ή της στρατιωτικής ταυτότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου