ΤΟΠΙΚΑ

Επενδύσεις με στόχο την ανάπτυξη

επενδύσεις-με-στόχο-την-ανάπτυξη-138855

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα και κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Ιανουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου της ΕΥΡΗΚΑ, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Νίκος Σαρρής, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία. Το 2017 ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ελληνική οικονομία, με συνέχιση της πτώσης στην κατανάλωση και με πρωτόγνωρες αλλαγές στον χάρτη του λιανικού εμπορίου.

Παρά το δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον και τον έντονο ανταγωνισμό η ΕΥΡΗΚΑ αναζητά νέα προϊόντα και επιδιώκει νέες συνεργασίες ώστε με συνέπεια και επαγγελματισμό να ισχυροποιήσει τη θέση της στην αγορά. Με ενδείξεις ανάκαμψης την τελευταία διετία, οι προσδοκίες που διαμορφώνονται για το 2018 είναι καταρχάς θετικές.

Το εργοστάσιο διανύει το 41ο έτος παραγωγικής λειτουργίας στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. στον Βόλο και με τόλμη και ευελιξία συνεχίζει να παράγει τα αγαπημένα στους καταναλωτές προϊόντα ΕΥΡΗΚΑ. Οι επενδύσεις συνεχίζονται με στόχο τον εκσυγχρονισμό της μονάδας και την ανάπτυξη της παραγωγικότητάς της. Ήδη η νέα βελτιωμένη γραμμή παραγωγής aerosols κλείνει μέσα στο μήνα τον 1ο χρόνο αποδοτικής λειτουργίας της.

Ως επιβράβευση της πολυετούς απασχόλησης στην Εταιρεία, στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν επετειακά αναμνηστικά σε τρεις εργαζόμενους που έκλεισαν 20 χρόνια εργασίας στην Εταιρεία.

Από αριστερά: ο πρόεδρος Δ/νων Σύμβουλος της ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. κ. Νίκος Ξ. Σαρρής παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα για τα 40 χρόνια λειτουργίας του εργοστασίου, από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Σωματείου εργαζομένων κ. Σπύρο Καλογερία και τον αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Οροκλό

Επίσης με ειδική τιμητική πλακέτα βραβεύθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας κ. Νίκος Ξ. Σαρρής και το Δ.Σ. της Εταιρείας από το Σωματείο Εργαζομένων του Εργοστασίου, για την άριστη συνεργασία τις τέσσερεις δεκαετίες ζωής της Εταιρείας στον Βόλο. Παραλαμβάνοντας το βραβείο του ο κ. Σαρρής είπε «οποιοσδήποτε σε όποια θέση κι αν είναι, όταν αναγνωρίζεται το χαίρεται, σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν για το προσωπικό και στα δύο Υποκαταστήματα που διατηρεί η Εταιρεία στην Μεταμόρφωση Αττικής και στη Θεσσαλονίκη.

Συνολικά 29 τυχεροί εργαζόμενοι κέρδισαν τα φλουριά και ακολούθησε γεύμα για τους εργαζόμενους, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου