ΤΟΠΙΚΑ

Πρόσκληση σε αναπληρωτές και ωρομίσθιους για τη στελέχωση ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ

πρόσκληση-σε-αναπληρωτές-και-ωρομίσθ-135885

Από την Περιφερειακή Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι όσοι διαθέτουν τα τυπικά προσόντα ένταξης στους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) να υποβάλουν αίτηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία επιθυμούν να προσληφθούν.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει έως και 05/09/2014.

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αυτά ορίζονται από τη σχετική εγκύκλιο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται την εγκύκλιο από την ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Οσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για τις ΣΜΕΑΕ και τα ΚΕΔΔΥ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας καλούνται να προσέρχονται από 8:00-14:00 στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης (Μανδηλαρά 23, 3ος όροφος, Λάρισα).

Οι υποψήφιοι που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στους πίνακες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και επιθυμούν να υποβάλουν εκ νέου αίτηση θα υποβάλουν μαζί με την αίτηση – δήλωση προτιμήσεων μόνο τα εξής δικαιολογητικά, τα οποία θα πρέπει να έχουν εκδοθεί εντός τελευταίου εξαμήνου: α) εφόσον έχουν την πολυτεκνική ιδιότητα, νέα πιστοποιητικά της κατηγορίας στην οποία ανήκουν, β) πιστοποιητικά που να αποδεικνύουν αναπηρία τουλάχιστον 67% των ιδίων των υποψηφίων ή των τέκνων αυτών και γ) για τις περιπτώσεις που έχουν μεταβληθεί προσωπικά στοιχεία (Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., διεύθυνση κατοικίας, αρ. τηλεφώνου, κ.τ.λ.) θα δηλώνονται υποχρεωτικά με υπεύθυνη δήλωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου