ΤΟΠΙΚΑ

180 χειρουργικές στολές προσέφεραν οι επιπλοποιοί στο Νοσοκομείο

180-χειρουργικές-στολές-προσέφεραν-οι-επ-133879

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Επιπλοποιών και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Μαγνησίας ως ένδειξη συμπαράστασης, τις δύσκολες στιγμές που διανύει η κοινωνία και ειδικά η πρώτη γραμμή που μάχεται, δηλαδή το προσωπικό των δομών υγείας (γιατροί, νοσοκόμοι κτλ), ενίσχυσε το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με υγειονομικό υλικό ατομικής προστασίας, συγκεκριμένα 180 χειρουργικές στολές.

Η παράδοση παραλαβή του υλικού αυτού πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου 2020, όπου ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου Ιωάννης Ντόκος και η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου Κατερίνα Χαρανά υποδέχθηκαν και ευχαρίστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο και παρευρέθηκε σύσσωμο.

«Η πρωτοβουλία αυτή είναι το ελάχιστο «ευχαριστώ» και η ελάχιστο «βοήθεια» που μπορούμε ως Φορέας Εκπροσώπησης Εργοδοτών, να απευθύνουμε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ήρωες και επιτελούν πραγματικά σπουδαίο έργο», ανέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Μόσχος. Το μήνυμα του Συλλόγου Καταστηματαρχών Επιπλοποιών και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Μαγνησίαςείναι πως «Μένουμε Σπίτι αλλά οφείλουμε να αποδεικνύουμε έμπρακτα το αίσθημα της ατομικής και κοινωνικής ευθύνης. Μένουμε σπίτι, αλλά πράττουμε!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου