ΤΟΠΙΚΑ

Θεματική συνάντηση ΝΟΔΕ Μαγνησίας και αντιπροσωπείας του τοπικού ΤΕΕ

θεματική-συνάντηση-νοδε-μαγνησίας-κα-133302

Κτηματολόγιο και «Εξοικονομώ» στην ατζέντα της συζήτησης

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε προχθές Τρίτη στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) της ΝΔ Μαγνησίας με αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Μαγνησίας.

Στην ατζέντα των θεμάτων που τέθηκαν στη συζήτηση ήταν το Κτηματολόγιο, το πρόγραμμα «Εξοικονομώ», τα ζητήματα της παραγωγής και κατανάλωσης ενέργειας, οι χάρτες γεωχωρικών δεδομένων και οι δασικοί χάρτες. Επίσης έγινε ενημέρωση για την οικοδομική δραστηριότητα, τον πολεοδομικό και χωρικό σχεδιασμό.

Οπως ενημερώνει η ΔΕΕΠ, ο πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης Νίκος Αθανασάκης τόνισε τη σπουδαιότητα της διασύνδεσης της ΝΔ με το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας, καθώς ο κλάδος των μηχανικών συμβάλλει σημαντικά και ενεργά σε όλες τις παραγωγικές δραστηριότητες της οικονομίας.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία της ΔΕΕΠ Μαγνησίας με την πρόεδρο του ΤΕΕ Νάνσυ Καπούλα και εξέφρασε την υποστήριξή του στη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ).

Από την πλευρά της, η κ. Καπούλα αναγνώρισε ότι η ΔΕΕΠ Μαγνησίας αποτελεί συμπαραστάτη και αρωγό την Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών και ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του ΤΕΕ Μαγνησίας και τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου των μηχανικών.

Εκ μέρους του κόμματος στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν οι Κωνσταντίνος Πολύζος αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ, Γιώργος Χρηστάκης αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ, Εφη Αντωνίου γραμματέας ΔΕΕΠ και πρόεδρος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Μαγνησίας, Αργύρης Μπισακός υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας ΔΕΕΠ και Τίνα Κλάρα υπεύθυνη παραγωγικών και επιστημονικών φορέων ΔΕΕΠ.

Εκ μέρους του ΤΕΕ Μαγνησίας συμμετείχαν οι Δώρα Παπάζογλου γ. γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ και τα μέλη της διοικούσας Γιώργος Αποστολέρης και Αγγελος Μαντζίρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου