ΤΟΠΙΚΑ

Η Αδέσμευτη Κίνηση Εργαζομένων πρώτη στις εκλογές στην ΑΓΕΤ

η-αδέσμευτη-κίνηση-εργαζομένων-πρώτη-129118

Κέρδισε έξι στις 9 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου

Μεγάλος νικητής των εκλογών στην ΑΓΕΤ, η Αδέσμευτη Κίνηση Εργαζομένων που αύξησε την εκλογική της επιρροή κατά μία έδρα, κερδίζοντας τις 6 από τις 9 συνολικά έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων – ΒΑΡΔΙΑ πήρε δύο έδρες και 1 έδρα η Δημοκρατική Συνεργασία Βόλου.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Εφορευτική Επιτροπή ήταν εγγεγραμμένοι 212, ψήφισαν 208, ενώ βρέθηκαν 3 λευκά και 205 έγκυρα ψηφοδέλτια.

Η Αδέσμευτη Κίνηση Εργαζομένων έλαβε 124 ψήφους και 6 έδρες και εκλέγει τους Βάιο Κουκλουμπέρη, Βασ. Χαλαστάρα, Ι. Καράτσαλο, Νικ. Ζυγούρη, Βαγγ. Χαντζιάρα και Κων. Καουνά. Η Αδέσμευτη Κίνηση Εργαζομένων επίσης εκλέγει δύο αντιπροσώπους στο ΕΚΒ, τους Β. Κουκλουμπέρη και Βασ. Χαλαστάρα, ενώ στην Ομοσπονδία εκλέγει τρεις αντιπροσώπους τους Βαγγ. Χαντζιάρα, Βασ. Χαλαστάρα και Νικ. Ζυγούρη και στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι Γ. Μαγαλιός και Κων. Σαμαράς.

Η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων – Βάρδια ΑΣΚΕ έλαβε 50 ψήφους και εκλέγει τους Δημ. Βαΐτση και Δημ. Τσόγκα στο Δ.Σ. του σωματείου, ενώ επίσης εκλέγει αντιπρόσωπο στο Ε.Κ.Β. και την Ομοσπονδία το Δημ. Βαΐτση και για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέγεται ο Γ. Τάπτας.

Τέλος η Δημοκρατική Συνεργασία ΑΓΕΤ Βόλου έλαβε 31 ψηφοδέλτια και κέρδισε μία έδρα, εκλέγοντας το Βάιο Μαμουρέλη στη Διοίκηση και στην Ομοσπονδία τον Κων. Κοττά ως αντιπρόσωπο. Στο Ε.Κ.Β. δεν εξέλεξε κανέναν αντιπρόσωπο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου