ΤΟΠΙΚΑ

Υποβολή αιτήσεων για κατάταξη 49 δόκιμων λιμενοφυλάκων

υποβολή-αιτήσεων-για-κατάταξη-49-δόκιμω-125514

Τρέχει μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη του διαγωνισμού για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα 49 δόκιμων Λιμενοφυλάκων που έβγαλε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Σύμφωνα με την προκήρυξη οι 36 θέσεις, αφορούν κατόχους Πτυχίου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) ή Πτυχίου Τεχνικού – Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ.Ε.Ε.) Β’ ΚΥΚΛΟΥ (απόφοιτοι παλαιοτέρων ετών), στην ειδικότητα Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού αντίστοιχα.

Οι εννέα θέσεις αντίστοιχα στην Κατηγορία Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων (Υποβρύχιοι Καταστροφείς, Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες) με Απολυτήριο Τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, αυτοπροσώπως, κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 08:00 έως 14:00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία στην Επιτροπή Παραλαβής – Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, στη Σχολή Λιμενοφυλάκων στο Χατζηκυριάκειο στον Πειραιά.

Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος (www.hcg.gr) καθώς και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ (www.diavgeia.gov.gr).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου