ΤΟΠΙΚΑ

Διανομή τροφίμων από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

διανομή-τροφίμων-από-το-ινστιτούτο-αν-119463

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου, υλοποιώντας το πρόγραμμα κοινωνικής υποστήριξης των κατοίκων του Πηλίου σε όλους χωρίς οικονομικά κριτήρια, θα μοιράσει τα τρόφιμα στους δικαιούχους.

Τα τρόφιμα θα μοιράσουν διακριτικά οι εθελοντές του Ινστιτούτου μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στα σπίτια τους.

Στους δικαιούχους που διαμένουν εκτός της Δημοτικής Κοινότητας Αργαλαστής, τα τρόφιμα θα παραλάβουν οι ίδιοι από το κοινωνικό παντοπωλείο στο κτίριο – ελαιοτριβείο του Δημητρίου Σωλήνη στην Αργαλαστή σήμερα Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου από τις 16:00 έως τις 20:00 και αύριο Μ. Τρίτη 14 Απριλίου από τις 10:00 έως 16:00 μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού που θα σας κλείσουν οι εθελοντές του Ινστιτούτου.

Επειδή οι εθελοντές δε γνωρίζουν τους δικαιούχους, είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα του δικαιούχου βάση της κατάστασης που έγινε η δήλωση.

Τα τρόφιμα θα δοθούν στον κάθε έναν ξεχωριστά και καμία παραλαβή δε θα γίνει σε ομάδες. Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι αποστάσεις όπως προβλέπεται από την κυβέρνηση για τον κορονοϊό.

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς του προγράμματος κοινωνικής υποστήριξης των κατοίκων του Πηλίου που υλοποιεί το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που κοπίασαν και θα κοπιάσουν τις επόμενες ημέρες για την βοήθεια των συνανθρώπων μας. Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα και του χρόνου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί το Πάσχα σε μεγάλη εκδήλωση που ετοιμάζουμε από φέτος», τονίζεται σε ανακοίνωση του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου