ΤΟΠΙΚΑ

Συγχωνεύονται οι Εφορίες Βόλου και Νέας Ιωνίας

συγχωνεύονται-οι-εφορίες-βόλου-και-νέ-118653

Μετακομίζουν στο κτίριο της Ξενοφώντος με Παπαδιαμάντη οι υπάλληλοι που αλλάζουν έδρα

Συνενώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι Εφορίες Βόλου και Νέας Ιωνίας, με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ.

Σε ανακοίνωση της Εφορίας Βόλου, ενημερώνεται το κοινό ότι γι’ αυτό τον λόγο οι Εφορίες δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές την ερχόμενη Πέμπτη 10 Μαρτίου και την Παρασκευή 11 Μαρτίου. Επίσης, η Δ.Ο.Υ. Βόλου δεν θα πραγματοποιήσει συναλλαγές με το κοινό ούτε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου.

Οι υπάλληλοι της Εφορίας Νέας Ιωνίας, που καταργείται, θα μετακομίσουν στο κτίριο της οδού Παπαδιαμάντη με Ξενοφώντος, μετά την εξέλιξη αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι έχουν τη δέσμευση ότι δεν θα χαθεί καμία θέση εργασίας, αφού οι κενές θέσεις είναι πολλές λόγω των συνταξιοδοτήσεων πολλών υπαλλήλων.

Η συγχώνευση ήταν να πραγματοποιηθεί τον περασμένο Φεβρουάριο και δόθηκε παράταση. Οι εφορίες του Βόλου, της Πάτρας και του Ηρακλείου είναι οι μόνες που δεν έχουν συνενωθεί πανελλαδικά.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ απευθύνθηκε χθες σε μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Εφοριών Μαγνησίας, ουδείς όμως ήθελε να τοποθετηθεί επώνυμα.

Η συγχώνευση έρχεται σε μία χρονική στιγμή που η θητεία της προηγούμενης διοίκησης του Συλλόγου έχει λήξει από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ενώ πανελλαδικά έγιναν εκλογές, σε επίπεδο Μαγνησίας δεν πραγματοποιήθηκαν.

Ετσι σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι δεν πραγματοποίησαν συνέλευση ενόψει της συνένωσης των δύο Εφοριών, ενώ και η ανακοίνωση στον Τύπο της επικείμενης συνένωσης έγινε αφορμή τη μη λειτουργία των υπηρεσιών στις επίμαχες ημερομηνίες.

Συνδικαλιστές πάντως, τόνισαν ότι δεν υπάρχει ανησυχία για τις θέσεις εργασίας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου