ΤΟΠΙΚΑ

Κλείνει για μία εβδομάδα η σήραγγα της Γορίτσας

κλείνει-για-μία-εβδομάδα-η-σήραγγα-της-107999

Κλειστή για μία εβδομάδα θα μείνει η σήραγγα της Γορίτσας στον περιφερειακό Βόλου- Αγριάς. Σύμφωνα με ανακοίνωση της τεχνικής εταιρείας «ΜΕΤΡΟΝ ΙΚΕ», η σήραγγα δεν θα λειτουργεί από την ερχόμενη Δευτέρα 14 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου, κατά τις ώρες από 7 το πρωί έως 5 το απόγευμα.

Η σήραγγα κλείνει προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης και αναβάθμισής της. «Ζητούμε συγνώμη για την ενόχληση, αλλά οι εργασίες είναι απαραίτητες για την λειτουργική αναβάθμιση και συντήρησης της σήραγγας για την ασφάλειά της. Η ενόχληση θα είναι προσωρινή αλλά η βελτίωση της ποιότητας μόνιμη. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν ταχύτερα προφανώς θα δοθεί σε κυκλοφορία αμέσως», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Ωστόσο, οι εργασίες αναμένεται να δημιουργήσουν κυκλοφοριακή επιβάρυνση από το εσωτερικό της Ν. Δημητριάδος. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δημιουργηθούν προβλήματα, καθώς στην έξοδο της πόλης προς την Αγριάς, στην Πολυμέρη με Σταδίου, γίνονται εργασίες και για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου