ΤΟΠΙΚΑ

Πρώτη σε ψήφους στο Ορφανοτροφείο η Σοφία Ιωάννου

πρώτη-σε-ψήφους-στο-ορφανοτροφείο-η-σο-107787

Μαζικότητα στις εκλογές του Ορφανοτροφείου Βόλου

Από τη μαζική συμμετοχή μελών και την ανανέωση στο εννιαμελές διοικητικό συμβούλιο του Φιλοπτώχου Σωματείου, χαρακτηρίστηκαν οι χθεσινές εκλογές στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Στις κάλπες προσήλθαν χθες από το πρωί 178 άτομα για να ψηφίσουν τα νέα μέλη της διοίκησης. Η διαδικασία κύλησε ομαλά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, πρώτη σε ψήφους αναδείχθηκε η Σοφία Ιωάννου, που έλαβε 89 ψηφοδέλτια.

Ακολουθούν οι Ιωάννης Γιαννακός με 80 που ισοψηφεί με τον Αγγελο Αγραφιώτη που επίσης έλαβε 80 ψήφους, Λίλη Τσιάντου με 78 ψήφους, Στυλιανός Αλεξίου με 72 ψήφους, Παναγιώτα Γεωργακλή με 70 ψήφους, Νικόλαος Ευδαίμων επίσης με 70 ψήφους, Κων. Κάβουρας με 69 και Γιάννης Τσατσαρώνης με 66 ψήφους.

Για την εξελεγκτική επιτροπή, ψηφίστηκαν με βάση τα ψηφοδέλτια που συγκέντρωσαν οι κ.κ. Νικ. Τσακίρης, Παναγιώτα Παπακωνσταντίνου και Ελένη Κοπάνου.

Αρωγός στο έργο του Ορφανοτροφείου ο δήμος Βόλου

«Η νέα διοίκηση θα πρέπει να δράσει με διαφάνεια», επισημαίνει σε ανακοίνωση

Αρωγός στο έργο της νέας διοίκησης που αναδείχθηκε στο Ορφανοτροφείο, δηλώνει ο δήμος Βόλου. Σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

“Η Δημοτική Αρχή του Βόλου χαιρετίζει τη δημοκρατικά νεοεκλεγείσα διοίκηση της Φιλοπτώχου Αδελφότητας – Ορφανοτροφείου και εύχεται κάθε επιτυχία στη δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει, προκειμένου να αναβαθμίσει τη λειτουργία του σημαντικού για την κοινωνία μας Ιδρύματος και να το καταστήσει πρότυπο για άλλα παρεμφερή.

Είναι προφανές ότι άμεση προτεραιότητα της νέας διοίκησης πρέπει να είναι η αξιοποίηση των οικονομικών πόρων του Ιδρύματος, χωρίς καμία υποχώρηση σε θέματα διαφάνειας, και με αδιαπραγμάτευτο κι αποκλειστικό στόχο την μεγαλύτερη δυνατή εκπλήρωση των σκοπών του Ιδρύματος προς όφελος των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτό.

Ο Δήμος Βόλου, παρά τις αθλιότητες και τις διχαστικές προσπάθειες από τους γνωστούς κύκλους της πόλης να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, δηλώνει απερίφραστα ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο αυτό, αυστηρά στο πλαίσιο που ο Νόμος ορίζει, αφού είναι εποπτεύουσα αρχή, χωρίς οιαδήποτε παρέμβαση ή άλλου είδους εμπλοκή στη διοίκηση, όπως άλλωστε έπραξε μέχρι τώρα.”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου