ΤΟΠΙΚΑ

Οι Αστυνομικοί της Μαγνησίας δεν ξεχνούν την Ελένη…

οι-αστυνομικοί-της-μαγνησίας-δεν-ξεχν-10717

Οι Αστυνομικοί της Μαγνησίας δεν ξεχνούν την συνάδελφό τους Ελένη Βενέτη που έφυγε πρόωρα από την ζωή πριν πέντε χρόνια, χτυπημένη από από τον καρκίνο.

Τιμώντας την μνήμη της, η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας σε μήνυμά της που συγκινεί αναφέρει:

«ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ…

Στη ρευστότητα και στη διαρκή μεταβλητότητα της σημερινής ζωής, όπου κάθε έννοια δικαίου και ηθικής έχει θυσιαστεί στο βωμό του προσωπικού συμφέροντος και κάθε μορφή ανθρώπινου πόνου και αδικίας χρησιμοποιείται υποκριτικά για την ανέλιξη λίγων και μη ικανών, υπάρχουν στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη όλων μας και τις οποίες δε θα φθείρει ποτέ ο χρόνος στο πέρασμά του.

Όπως και ποτέ δεν θα φθαρεί από τη μνήμη όλων των συναδέλφων μας, το χαμόγελο η καθαρότητα της ψυχής και το βασανιστικό, αλλά γεμάτο αξιοπρέπεια και ταπεινότητα πέρασμα στην αιωνιότητα της συναδέλφου μας ΒΕΝΕΤΗΣ ΕΛΕΝΗ, που σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια, αποχώρησε από τον ψεύτικο, γεμάτο μίση και υποκριτικό τούτο κόσμο για την αιώνια ζωή.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στην όμορφη και αξιοπρεπή οικογένεια της, στην οποία γνωρίζουμε πως το χαμόγελο και η αγάπη της ΕΛΕΝΗΣ αποτελεί οδηγό μας και παράδειγμα προκειμένου να συνεχίσουμε το δύσκολο και γεμάτο αντιξοότητες έργο μας ως Αστυνομικοί…

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου