ΤΟΠΙΚΑ

Η πίτα της Ενωσης γονέων διαβητικών παιδιών

η-πίτα-της-ενωσης-γονέων-διαβητικών-πα-105953

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 13 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη ετησίως εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, των μελών και φίλων της «Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων Διαβητικών Παιδιών και Εφήβων Ν. Μαγνησίας».

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με το δήμο Βόλου τον οποίο εκπροσώπησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων κ. Τάσος Μπατζιάκας, ενώ επίσης παρευρέθηκε και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Win Direct Care στο Βόλο κ. Δημ. Παπαγιάννης που ήταν και ο χορηγός της εκδήλωσης του συλλόγου.

Με μεγάλο ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους, ακολούθησε η ιατρική διάλεξη από το Μαιευτήρα – Χειρούργο Γυναικολόγο και Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Χρίστο Βενέτη, με θέμα «κύηση και διαβήτης», ο οποίος ευγενώς προσφέρθηκε να ενημερώσει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, αλλά και μετά από αυτή.

Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα που προσέφεραν φίλοι του συλλόγου, τους οποίους το Δ.Σ. θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει και δημόσια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου