ΤΟΠΙΚΑ

Δικαστικοί υπάλληλοι: Μέτρα για ασφαλή εργασία

δικαστικοί-υπάλληλοι-μέτρα-για-ασφαλ-102483

Μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των δικαστηρίων ζητούν οι δικαστικοί υπάλληλοι Βόλου μετά την επαναλειτουργία των δικαστηρίων.

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Βόλου πραγματοποίησε συγκέντρωση με σύνθημά του «Εμείς δουλεύουμε, εσείς προφυλάξτε μας» σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου το πρωί στο προαύλιο των δικαστηρίων για να συζητήσει τις εξελίξεις και να ακούσει τις προτάσεις των μελών του συλλόγου.

Σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος του Συλλόγου, Ιωάννα Παπαδημητρίου, επισημαίνει ότι πρέπει να εξασφαλιστεί το ποσό για την κατασκευή προστατευτικών γκισέ στους χώρους όπου προσέρχονται πολίτες και δικηγόροι καθώς και στα ακροατήρια, να υπάρξει μέριμνα για την επαρκή φύλαξη των εισόδων όλων των δικαστικών υπηρεσιών, να εγκριθούν άμεσα οι προσφορές που ζητήθηκαν και στάλθηκαν πριν το Πάσχα για την αγορά απολυμαντικών.

Η διάθεση υγειονομικού υλικού από το υπουργείο χαρακτηρίζεται ως μη επαρκή. Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Βόλου προβληματίζεται ιδιαίτερα πάνω στα θέματα ασφάλειας και προστασίας από την πανδημία.

Η κ. Παπαδημητρίου λέει επιπλέον ότι ανεξάρτητα από πότε και που θα αναγερθεί το νέο δικαστικό μέγαρο πρέπει να συντηρηθεί άμεσα το παρόν και παράλληλα να αυξηθούν οι ώρες της σύμβασης καθαριότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου