ΤΟΠΙΚΑ

Δίωξη για ληστεία στους τροφίμους που διέφυγαν από το Ιδρυμα Αγωγής Ανηλίκων

δίωξη-για-ληστεία-στους-τροφίμους-που-100713

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Βόλου κατά των δύο 17χρονων τροφίμων, οι οποίοι διέφυγαν με κινηματογραφικό τρόπο, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, από το Ιδρυμα Αγωγής Ανήλικων Βόλου.

Εναντίον των τροφίμων ασκήθηκε δίωξη για ληστεία, καθώς άσκησαν βία στην οδηγό του ταξί και την τράβηξαν έξω από το όχημα, με σκοπό να το κλέψουν. Διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκαν και για τα άλλα αδικήματα που διέπραξαν. Συγκεκριμένα κατηγορούνται για κλοπή δικύκλου και διατάραξη συγκοινωνιών.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν στην Ανακρίτρια Βόλου και στη συνέχεια συνοδεία αστυνομικών επέστρεψαν στο Ιδρυμα. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τρόφιμοι συνελήφθησαν προχθές το πρωί σε κοντινή περιοχή από το Ιδρυμα Αγωγής, από το οποίο είχαν διαφύγει.

Εκλεψαν δίκυκλο, έκλεισαν το δρόμο σε ταξί, άσκησαν βία στη οδηγό του βγάζοντάς την έξω από το αυτοκίνητο, έκλεψαν το ταξί, καταδιώχθηκαν στην Εθνική, όμως τελικά τα ξημερώματα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τους εντόπισαν σε κοντινή περιοχή από το Ιδρυμα να γυρίζουν στους δρόμους.

Το ταξί επιστράφηκε από τους αστυνομικούς στον ιδιοκτήτη με φθορές ύψους 5.000 ευρώ, ενώ η οδηγός του ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου