ΤΟΠΙΚΑ

Βασάνισαν και ακρωτηρίασαν γατάκι στην Αγ. Αικατερίνη Βόλου

βασάνισαν-και-ακρωτηρίασαν-γατάκι-στ-100459

Την φρικτή ενέργεια άγνωστου ή αγνώστων εναντίον μιας γάτας κατήγγειλε -όπως αναφέρει- στην Αστυνομία, ένας Βολιώτης ενώ κοινοποίησε το γεγονός μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook. Την ανάρτησή του κοινοποίησε και η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook, οι οποίες απεικονίζουν την φρικαλεότητα εναντίον του άτυχου ζώου, άγνωστοι το βασάνισαν και του έκοψαν και τα τέσσερα ποδαράκια του. Οι εικόνες προκαλούν αποτροπιασμό και αγανάκτηση.

Στην ανάρτησή του ο Βολιώτης αναφέρει:

“Άλλο ένα αποτρόπαιο έγκλημα έγινε σήμερα στην περιοχή Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο. Κάποιος υπάνθρωπος βασάνισε και έκοψε τα 4 ποδαράκια μιας άτυχης γατούλας. Καποιος που μπορεί να πλησιάζει και να μιλάει με τα παιδιά μας, ένας εγκληματίας που αύριο μπορεί να βλάψει με τον ίδιο τρόπο έναν συνάνθρωπό, κυκλοφορεί ανάμεσα μας ανενόχλητος. Οποιος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει την αστυνομία! Κάποιος που συγκαλύπτει τέτοια περιστατικά γίνεται συνένοχος! Μιλήστε επιτέλους, αύριο μπορεί να χτυπήσει και την δική σας πόρτα!! Η αστυνομία έχει ενημερωθεί ήδη για το περιστατικό”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου