ΣΠΟΡΑΔΕΣ

«Μάγεψε» τους Σκιαθίτες η Ελευθερία Αρβανιτάκη

μάγεψε-τους-σκιαθίτες-η-ελευθερία-α-886663

Δεκάδες Σκιαθίτες, μικροί και μεγάλοι, παραβρέθηκαν προχθές το απόγευμα στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το δέντρο «ταξίδεψε» από τεχνητή φυτεία της Χαλκιδικής και τα 60.000 και πλέον λαμπάκια του φωτίστηκαν από αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα.

Όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση «αποζημιώθηκαν» διασκεδάζοντας με τη γνωστή και αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη, η οποία με τα όμορφα τραγούδια της ξεσήκωσε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε.

Με τη συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας, του πνευματικού κέντρου των ιερών ναών, των συλλόγων, των εθελοντών και του δήμου, φέτος διοργανώνονται 23 εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία του νησιού, που φιλοδοξούν να μετατρέψουν τη Σκιάθο σε μία μεγάλη γιορτινή σκηνή για μικρούς και μεγάλους.

Ειδικότερα έως 31 Δεκεμβρίου 2022, το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικο παζάρι, καλλιτεχνικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με τον Άγιο Βασίλη, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, ξωτικά και μάγους, προβολή θεατρικών έργων, ανάγνωση χριστουγεννιάτικων διηγημάτων, υπαίθρια παιχνίδια, χριστουγεννιάτικες γιορτές και πάρτι, μουσικά ταξίδια στα σοκάκια του νησιού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου